Utorak, 14 Veljača 2012 10:35

Hotel Olympia svoju 40. obljetnicu dočekuje u novom ruhu

Olympia
Naša zemlja diči se svojim turizmom jer uz more kakvo imamo bilo bi nemoguće ne imati dobro posjećenu ljetnu sezonu. Naime, danas više nije dovoljno imati lijepu obalu i ponuditi samo "sunce i more", već turistička ponuda mora biti obogaćena dodatnim sadržajima.

 Toga su svjesni i u hotelu Olympia. Nakon što su nedavno izgradili odgovarajuće kongresne dvorane i postali vodeći centar kongresnog turizma u ovom dijelu jadrana, predano i kreativno vodstvo hotela s dugogodišnjim iskustvom u turizmu stalno prati sugestije i kritike svojih gostiju vezanih za kvalitetu pružene usluge, te nastoje otkloniti nedostatke i dignuti razinu usluge na viši nivo. Iz tog razloga ove godine započeli su sa nizom radova vezanih za obnovu hotela. Kako doznajemo od gospodina Darka Bastića direktora hotela neki od najvažnijih zahvata su:

- kompletna obnova fasade hotela (vraćanje originalne bijele boje hotela)
- kompletna rekonstrukcija 250 balkona
- rekonstrukcija vanjskog bazena i izmjena svih keramičkih pločica na terasi bazena
- postavljanje solarnih ćelija na hotel u svrhu uštede potrošnje goriva i korištenja prirodnih izvora energije (ekohotel)
- moderniziranje procesa u kuhinji i restoranu
- uređenje prostora za dječju animaciju te još niz drugih intervencija u i oko hotela.

Svi navedeni radovi će sigurno donijeti novu kvalitetu hotela te ćemo ovogodišnje goste dočekati spremniji i sigurniji. Podizanjem razine hotelske usluge i uređenošću hotela i okoliša hotela ujedno radimo i na kvaliteti same destinacije odnosno grada Vodica, -prenosi nam gosp. Bastić

Visoko postavljeni ciljevi

Svaka nova poslovna godina je novi izazov. Posebni akcent uprava hotela je stavila na predsezonu i podsezonu gdje i jedino postoji prostor za povećanje broja noćenja. 
-Tako je već do danas ugovoreno 14 velikih kongresa, Uskršnja regata, te još niz manjih seminara i konferencija. Najbolji marketing je za kongresni turizam je zadovoljstvo naših partnera i gostiju koji nam se iz godine u godinu vraćaju. Također radimo na kreiranju novih paketa turističkih proizvoda vezanih za zdravstveni turizam, jedrenje, wellness, sport kazao nam je Darko.

40 godina od dolaska prvih gostiju

Turistička sezona u Vodicama počinje već za vrijeme Uskrsa. Posebnost proslave Uskrsa u Vodicama, od proslave u nekom drugom gradu, čine Vodički žudije. Oni na osobit način sudjeluju u uskrsnom bogoslužju od Velikog četvrtka do Velike subote. Tim povodom Hotel Olympia nudi bogati četverodnevni paket aranžman koji možete pogledati jpgOVDJE

Inače, hotel "Olympia" ove godine slavi 40 godina od dolaska prvih gostiju (13. lipnja 1972.) te će obljetnica biti prigodno proslavljena i marketinški promovirana.

{datsopic:90 left}{datsopic:91 left}{datsopic:92 left}

Pročitano 6495 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.