Nedjelja, 06 Prosinac 2020 23:44

Predsjednik vijeća Marin Mikšić gost Carpe Diema: Osvrnuo se na 24. tematsku sjednicu, odnosima pozicije i opozicije, gradske projekte..

Predsjednik vijeća Marin Mikšić gost Carpe Diema: Osvrnuo se na 24. tematsku sjednicu, odnosima pozicije i opozicije, gradske projekte.. snimka zaslona TV Šibenik

U emisiji Carpe Diem TV Šibenik koju vodi Lucija Cvitan nedavno je gostovao je predsjednik Gradskog vijeća Grada Vodica, Marin Mikšić, koji se osvrnuo na 24. tematsku sjednicu Gradskog vijeća Grada Vodica, odnosima pozicije i opozicije, gradske projekte, pandemiju koronavirusa..

- U ove tri i pol godine i unatoč korona krizi mislim da je do sada Gradsko vijeće pokazalo jednu stabilnost i odgovornost kroz 23. održane sjednice Gradskog vijeća i da smo kroz sve njih donijeli dobrih odluka. Istina je kako oporba ima svoj način djelovanja, ona potiče vladajuće i izvršnu vlast da radi i po nekim pitanjima brže reagira. Međutim način na koji se sve to događa, odnosno komunikacija bi trebala biti puno primjerenija – rekao je Marin Mikšić pri početku emisije te u više navrata naglasio kako je Poslovnik Gradskog vijeća Grada Vodica temelj za održavanje svih sjednica vijeća.

Cijelu emisiju pogledajte ispod

Pročitano 4096 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.