Četvrtak, 16 Lipanj 2016 18:50

Grad uljepšan novim tipiziranim štandovima

Nakon što je krajem prošle godine Grad Vodice zatražio osmišljavanje univerzalnih gradskih štandova tipičnih samo za grad Vodice, Stolarija Gojanović po idejnom rješenju ARP-a d.o.o. iz Splita izradila je prvih šest primjeraka koji su nedavno postavljeni od tržnice do Pošte i na Malom portu.

Tipizirani gradski štandovi bit će u vlasništvu Grada Vodica, a iznajmljivani će biti prema javnim natječajima koji se svake sezone objavljuju za korištenje gradskih površina.

Kako doznajemo iz Grada Vodica uskoro je u planu da svi štandovi na javnim gradskim površinama izgledaju isto i tako doprinesu urednijoj i uređenijoj slici turističkog grada. Također štandovi će se po potrebi dodatno prilagođavati.

Upitali smo naše građane i prodavače na štandovima što misle o novim štandovima

- Štandovi su jako lijepi, međutim malo su nefunkcionalni pa čak i malo opasni. Evo baš upravo oblažem spužvom metalni dio koji služi za zatvaranje štanda, a kad se otvori štand on strši i vrlo je moguće da se netko ozlijedi na taj dio dok vozi biciklu ili da se neko dijete koje roditelj nosi na ramenu ozljedi - rekao nam je prodavač na štandu te nastavlja kako se trebalo pitati za mišljenje i same prodavače.

IMG_7822_Custom.JPG

- Na štandovima se prodaje raznovrsna roba, a štandovi su univerzalni. Voljeli bi kad bismo mogli još dodati nešto na štandove, npr koju policu, rasvjetu jer za sada ne smijemo na štandovima raditi nikakve dorade – zaključio je prodavač na štandu.

Po mišljenju našeg mještanina Šimuna puno je bolje nego što je bilo prije.
- Međutim sve mi je nekako presterilno. Ima veliki naslov Vodice, možda da su stavili neku ilustraciju npr. krunu bunara, motiv šibenske kape rekao je Šimun te na kraju dodao kako bi najbolje bilo da se štandovi prebace u neke fiksne objekte.

-Štandovi kao štandovi su jako dobri, ali bi natpis Vodice trebao biti manji sa ljepšim i življim bojama. Možda da bude i neki natpis da se točno zna tko što prodaje – rekao nam je Miro

Naš sumještanin Leo jako je zadovoljan izgledom, nema nikave zamjerke i tko god da ih je radio pogodio je.

IMG_7820_Custom.JPG

Na kraju spomenimo kako se za izradu prvih šest štandova iz gradskog proračuna izdvojilo nešto manje od 150.000,00 kuna.

Dajte i vi svoje mišljenje o novim štandovima u komentarima ispod

Više informacija

  • Headline: Mišljenja građana
  • Media: Photo
Pročitano 6639 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Lipanj 2016 22:39

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.