Srijeda, 05 Travanj 2017 13:03

Zavod za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije dobio novo suvremeno opremljeno sanitetsko vozilo

Župan Goran Pauk danas je predao ključeve novog sanitetskog vozila ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije g. Tomislavu Jukiću.

Riječ je o vozilu marke OPEL Movano 2.3 D koji je u potpunosti opremljen u skladu sa standardima medicinskog automobila za potrebe izvanbolničke hitne medicinske službe. Nabavu vozila vrijednog cca 300 tisuća kuna financirala je Šibensko-kninska županija iz decentraliziranih sredstava. Vozilo je opremljeno najsuvremenijom opremom koja se sastoji od defibrilatora, transportnog respiratora i prijenosnog aspiratora, čime su zadovoljeni svi standardi kako bi se pacijentima pružila adekvatana pomoć. Vozilo će biti raspoređeno za potrebe dežurstva na autoputu uz dodatni liječnički tim tijekom cijele sezone.

DSC_0752_Custom.JPG

„Kontinuirano ulažemo u opremanje zdravstvenih ustanova čiji smo osnivač kako bi se podigla što kvalitetnija usluga prema pacijentima. Samo tijekom prošle godine za potrebe Zavoda za hitnu medicinu nabavili smo medicinsku opremu ukupne vrijednosti cca 350 tisuća kuna. Ova akcija dio je naše brige o Zavodu za hitnu medicinu a za korist naših građana." - rekao je župan Goran Pauk.

DSC_0742_Custom.JPG

„Htio bih se zahvaliti Šibensko-kninskoj županiji i županu Goranu Pauku osobno što su prepoznali važnost naše ustanove. Zavod za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije najmlađa je zdravstvena ustanova u županiji koja djeluje svega 5 godina i drago mi je da smo danas obnovili naš vozni park.", rekao je ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije Tomislav Jukić.

Pročitano 3786 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 05 Travanj 2017 13:07

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.