Utorak, 10 Rujan 2019 13:28

Vodički pizza majstor bolovanje je umjetnički iskoristio - uzeo je gitaru i napisao pjesmu!

Vodički pizza majstor Siniša Juričev Siki za svoju dušu pjeva od malena, a danas ima autorskih pjesama za cijeli album. Prve note pisao je u Vodičkoj glazbi, a nedavno je javnosti predstavio svoju prvu pjesmu Zlarinska vala.

-    Zlarinska vala je prva i nešto starija pjesma, a napisao sam ju ovog proljeća. Nastala je upravo tamo i na ulicama grada. Želja za pjevanjem je oduvijek u meni dok se za pisanjem pojavila nakon jedne nezgode pa bih mogao čak i reći da je dobro došla, priča nam ovaj 40-ogodišnji kantautor.

Pjevanjem se bavi još od malena, više onako za svoju dušu.  -    Prvi ozbiljni angažman sam imao još za vrijeme srednje škole u lokalnom bendu zvanom Havaria, ali bez ijednog nastupa. Već nakon nekoliko proba bend se raspao. 
Dok su za njega završili najsretniji dani života prošle su i godine do ponovnog angažmana. -    U prvoj klapi na mjesto prvog glasa došao sam tako da sam otpjevavši 'Oj šibenska pismo mila', naravno u originalnoj verziji, zadivio voditelja iste. Stjecajem okolnosti nije ni to potrajalo i tako se evo opet nakon puno godina vraća u pohode na hrvatsku estradu kao autor teksta, glazbe i izvođač. -    Ove zime sam završio na meniskotomiji i tako sjedeći ugledao sam gitaru pa se sjetio da ja znam pisati i note, one iste note koje sam davno naučio u glazbenoj školi vodičke glazbe. Imam još nekoliko pjesama koje bi volio snimiti, a ima ih dovoljno za cijeli album. -    Prije toga moram proraditi na vokalizi da mogu ljude dotaknuti i glasovnom, a ne samo tekstom. Drago mi je što ostavljam dojam umjetničke duše, ali to još treba dokazati. Želja mi je postati uspješan kantautor, a plan približiti se istom, otkrio nam je Siki.

 

Više informacija

  • Headline: Poslušajte Sikijevu 'Zlarinsku valu'
Pročitano 6281 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.