Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934

Utorak, 20 Listopad 2015 11:08

Klarin,Vidović i Alfirev zadovoljni pozicijom na listi, očekuju šest mandata

Ivan Klarin, Franko Vidović i Marija Alfirev, šibensko-kninski kandidati koalicije 'Hrvatska raste' na listi za IX izbornu jedinicu iznijeli su danas svoja očekivanja o nadolazećim parlamentarnim izborima.

SDP-ovci će porazom smatrati ako osvoje manje od pet mandata u IX izbornoj jedinici, a računaju i na šesti mandat kroz preferenacijalne glasove predstavnika SDSS-a Borisa Miloševića koji se nalazi na posljednjem mjestu njihove liste.

Na novinarsko pitanje jesu li zadovoljni svojim pozicijama na listama, Klarin je odgovorio kako jesu dodajući kako je šibensko-kninski SDP uvijek imao tri kandidata u IX izbornoj jedinici. Smatra li petim mjestom na listi svojevrsnom kaznom, pitali su novinari Franka Vidovića.

-To nije kazna, za mene ovo je motiv za rad. Ovo mi je prilika za dokazivanje i ja sam zadovoljan svojom pozicijom na listi. Uvjeren sam kako ćemo dobiti šest mandata, a posebice nakon ostavke Ante Kulušića na mjesto predsjednika ŽO HDZ-a – istaknuo je Vidović. Zbog čega SDP-ovci drže da je to što Kulušića nema na listi za njih dobitak?

-SDP u Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji nije nikad bio jedinstveniji. Za razliku od naših protivnika gdje vidimo što se događa. Čak je i Kula prepoznao kakav je HDZ Karamarka, Josipe Rimac i Vase Brkića da je to paraobavještajni sustav, a ne politička opcija.

Oni se isključivo bore za svoje pozicije te su opasna družina, a nikako zdrava konkurencija na političkoj sceni. Dok mi na listi imamo ugledne liječnike, branitelje, doktore znanosti, s druge strane imamo ljude duboko umrežene u razne afere, poput Josipe Rimac i Božidara Kalmete, ljude koji su držali ljestve Sanaderu u njegovoj povijesnoj pljački hrvatskog naroda- konstatirao je Klarin.

Još jednom su ponovili kako je potez predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, koji nosi listu u našoj izbornoj jedinici, kukavičluk.

-Drugačije se ne može nazvati taj potez. Pobjegao je na siguran teren kako se ne bi suočio s premijerom Milanovićem – dodao je Vidović.

Kandidati SDP-a pozvali su sve građane da daju svoj glas koaliciji 'Hrvatska raste' naglašavajući kako Vlada Zorana Milanovića zaslužuje još jedan mandat zbog, kako kažu, uspješno provedenog programa mjera zapošljavanja mladih kroz stručna osposobljavanja, mjere otpisa duga građanima, rješavanja problema švicarskog franka, solidarne politike prema braniteljima...

Izvor: Šibenski portal

Više informacija

Pročitano 3664 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Listopad 2015 12:26

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.