Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 969

Srijeda, 13 Prosinac 2017 15:35

Hrvatske Jude i haaški Pilati

U odnosu na prošle obljetnice smrti tvorca moderne i euronatovske, demokratske i slobodne Hrvatske, za ovogodišnju su dekroatisti i detuđmanisti, Jude i Pilati, imali „pobjednički" razlog za još veće i radosnije slavlje smrti najvećeg sina hrvatskog naroda u Dvadesetom stoljeću. U tragičnom procesu, koji još uvijek traje, dekroatiziranja i detuđmaniziranja Lijepe Naše, ovogodišnji spomen smrti prvog hrvatskog predsjednika doktora Franje Tuđmana, u znaku je „pobjede" hrvatskih Juda i haaških Pilata, dijelom onih iz pozicije i svih iz opozicije, koji u svojim politički i ljudski prljavim jazbinama, mijenjanjem imena i prezimena, slave Tuđmanovu smrt, smrt njegova generala Praljka i nepravednu presudu "Prliću i ostalim" u političko interesnom Haaškom sudu.

Piše Vinko Đotlo, tajnik Udruge Hrvatski Domobran, Šibensko-Kninske županije, ogranak Vodice

Odzvanjali su tisuće glasova oduševljenja na Godišnjoj Skupštini Hrvatski Domobran Udruga ratnih veterana Hrvatske održane krajem 2015. u Zagrebu, glavnom gradu svih Hrvata, na kojoj je Blaženi Alojzije Stepinac proglašen zaštitnikom Udruge.

Bio je to povijesni hrvatski Dan, poslije kojeg nije više išta bilo isto kao prije. Dan od kojeg, i sa kojim, je Zapadna Europa, a zatim i drugi dio svijeta, počeo priznavati svoje grijehe prošlosti prema Hrvatskoj, među kojima je, uz grijeh prema Vukovaru, Škabrnji, Dubrovniku, i onaj kada su na Bleiburgu izdali i predali hrvatski narod u ralje najzločinačkije ideologije u povjesti čovječanstva, komunizmu.

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.