Četvrtak, 02 Srpanj 2020 12:36

Ivica Ledenko: Pogurajte me kako bih mogao gurati Vodičke projekte u Hrvatskom saboru

Ivica Ledenko drugi na listi Mosta Nezavisnih lista u IX izbornoj jedinici

Kako stojite nekoliko dana do izbora i kakva su očekivanja ?

U završnici kampanje izvjesno je da je lista Most Nezavisnih lista na granici drugog mandata i da će moguće i nekoliko glasova odlučivati. Sve relevantne ankete to potvrđuju pa i naše interne. Dosta smo na terenu i sa ljudima i osjećaj je da se politička priča Mosta kao čiste priče sve više prepoznaje. Očekujemo prolazak i drugog mandata čime bi Vodice u meni  dobile svoga saborskog zastupnika. Mislim da je šansa odlična .

Koji su to projekti za koje smatrate da bi se mogli gurati u Saboru RH ?

Držim da moramo ubrzati Aglomeraciju koja ide jako sporo i priključiti sve korisnike na Kolektor. To je ključna stvar za Vodice. Jednako tako i izgradnja sportske dvorane koje generacije i generacije Vodičana očekuju. Vodice su također prerasle Dom Zdravlja koji trenutno egzistira te je potrebno izgraditi novi moderniji i pristupačniji objekt na zadovoljstvo svih nas. Podizanje standarda građana i grada Vodica u cijelosti .

Puno se pričalo o srednjoj školi u Vodicama , odnosno bar nekim odjelima usmjerenjima ?

Da tako je pričalo se ali se nije učinilo ništa. Prije svega moramo osnovno školstvo u Vodicama realizirati u jednoj smjeni, dakle proširiti kapacitete kako bi se tada oslobodio prostor za realizaciju srednjoškolskih usmjerenja. Vodice su spremne za to, da uz Knin i Drniš i dakako Šibenik realiziraju usmjerenja koja Vodičani najviše upisuju. Dakle provesti analizu, izračunati sve benefite koji proizlaze iz toga i kreniti u realizaciju. Jednostavno je napisati ali nije teško provesti ako ima koga da to gura .

Radite za veliku kompaniju, a ipak ste ostali  živjeti u Vodicama , kako to ?

Da uspio sam spojiti posao u struci u IT sektoru u velikoj kompaniji a nastaviti živjeti u Vodicama . Danas su velike online mogućnosti uz povremena službena putovanja, a ova virus kriza je takav način rada i nametnula .

 Zašto Vodice ? Zato što sam rođen tu, svoje prve korake sam napravio u Vodičkoj stolariji gdje su mi otac i majka došli raditi prije mog rođenja i privremeno dobili stan u samom kombinatu. Sa svojih 4 godine smo izgradili obiteljski dom na '' Olimpiji '' i od tada živimo tamo. Nakon studija sam se privremeno zaposlio u Zagrebu ali sam tada odlučio zatražiti premještaj bliže kući jer sam smatrao da su Vodice idealno mjesto za izgraditi obitelj. Nisam pogriješio i danas ja i supruga podižemo naše dvoje djece i zadovoljan sam i ispunjen.

Imate dobar posao zašto politika ?

 Često se upitam što mi ovo treba, ali očito da treba jer politička smo bića. Započelo je kao pokušaj davanja doprinosa u lokalnoj politici u gradu Vodicama gdje sam bio u dva mandata gradski vijećnik , a potom je inercija učinila svoje pa sam i dva puta izabran u županijsku skupštinu Šibensko Kninske županije . Da li je vrijeme da izborim Saborski mandat vidjeti ćemo za nekoliko dana. Veliki udio u tome će imati i mještani  Vodica. Ja obećavam da ću opravdati njihove glasove , boriti za njih i sebe jer ja sam dio ovog grada i njih samih.

SPONZORIRANO

Više informacija

  • Headline: Kolektor, sportska dvorana, Dom zdravlja, školstvo …..
Pročitano 7043 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 04 Srpanj 2020 00:04

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.