Izbori

Izbori (182)

Podkategorije

Izbori 2013

Izbori 2013 (26)

Vijesti, novosti, fotografije i video zapisi vezani za lokalne izbore 2013. godine te izbore za EU parlament

Pregledaj sadržaj...

Prema prvim neslužbenim informacijama iz DIP-a u šibensko kninskoj županiji od 96.509 birača glasovanju je pristupilo 42.600 ili 44,14%.

Prema podacima DIP-a, u Vodicama na 13 biračkih mjesta od ukupno 9.695 birača glasovanju je pristupilo 4.656 glasača ili 48,02 %

U 19 sati zatvorena su birališta. Prema neslužbenim podacima s kojim raspolažemo kandidat HDZ-a i HSS-a Ante Cukrov Desto novi je gradonačelnik Vodica. Razlika između njega i kandidatkinje grupe birača Sanje Radin Mačukat je neslužbeno 158 glasova
Više uskoro
 

Održava se drugi krug lokalnih izbora. Na 13 biračkih mjesta u Vodicama glasači biraju novog gradonačelnika/gradonačelnicu Vodica između dvoje kandidata: HDZ-ovog kandidata Ante Cukrova i kandidatkinje grupe birača mag. bibl. Sanje Radin Mačukat.

Bit ću uvijek dostupan gradonačelnik kojem se možete obratiti, a svoju ću upornost i znanje prenijeti i na upravljanje gradom.

Hvala vam svima na velikoj podršci u prvom krugu, a sada vas pozivam da u još većem broju izađete u nedjelju, 30. svibnja i date mi svoje povjerenje kao vašem gradonačelniku.

Vaš Ante Cukrov

#gradonacelnikdaninoc

[PROMO]

FESTIVAL DEMOKRACIJE "Pozivnica sugrađankama i sugrađanima na Festival demokracije, nedjelja, 30. svibnja 2021. od 07:00 - 19:00., mjesto održavanja Vodice, Srima, Prvić Šepurine i Prvić Luka, Grabovci, Gaćelezi, Čista Velika, Čista Mala - Dobrodošli! "
#imašizbor 
#ljubavaneinteres

[Promo]

Premijer Andrej Plenković, u ulozi predsjednika HDZ-a, posjetio je danas našu županiju i Vodice kako bi pružio podršku Anti Cukrovu, kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Vodica te Goranu Pauku kandidatu HDZ-a za župana Šibensko kninskog 

Odbrojavaju se posljednji dani uoči drugog kruga lokalnih izbora 2021. godine. Razgovarali smo sa županom Goranom Paukom koji nam je pojasnio što očekuje od izbora i što planira učiniti u svom petom mandatu.

Subota, 22 Svibanj 2021 17:26

Otvoreno s Antom Cukrovom

U društvu smo s Antom Cukrovom, kandidatom HDZ- a i HSS-a za gradonačelnika Vodica koji je u prvom krugu lokalnih izbora dobio premoćni broj glasova birača nad drugom kandidatkinjom, Sanjom Radin Mačukat kao nositeljicom liste Stipe Petrina. S kandidatom smo razgovarali otvoreno, o obitelji, poslu, razmišljanjima i viziji razvoja grada.

Most NL, SDP, Kandidacijska liste grupe birača Meri Bandl Valeš i NL Stipe Petrine tvorit će većinu u Gradskom vijeću Grada Vodice. Najavljeno je to na konferenciji za medije koja je održana danas na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Stranica 1 od 13

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.