Srijeda, 11 Lipanj 2014 21:00

Radovi na vodičkoj tržnici i ribarnici nastavljaju se na jesen

Grad Vodice raskinuo je ugovor s tvrtkom RAN iz Šibenika kojoj je, nakon provedenog javnog natječaja, kao ponuditelju ponuđene najnižom cijenom, povjerena izgradnja nove gradske tržnice i ribarnice u Vodicama.
Radovi započeti u studenom prošle godine trebali su biti dovršeni do Uskrsa i dolaska prvih turista u Vodice. Nakon zabrane gradnje od strane g. Ante Duvnjaka, vlasnika tvrtke Vodice d.o.o. Trgovačkom društvu RAN su opravdano produženi rokovi do 23. travnja 2014. godine.

Međutim, tvrtka RAN do novougovorenog datuma nije uspjela završiti planirane radove već su oni nastavljeni slabim intenzitetom i nedovoljnim angažmanom do današnjeg dana. Kako radovi na gradilištu nisu ni približno pri završetku, a ostalo je još nekoliko dana do 15. lipnja, odnosno dana kada prema Odluci Grada Vodica nastupa zabrana izvođenja svih građevinskih radova radi turističke sezone Grad je morao raskinuti ugovor. Naime, unatoč stalnom upozoravanju Grada Vodice da se ubrzaju radovi, njihov tempo je ostao isti čime su iskorištene sve mogućnosti produženja rokova.

Grad Vodice je žurno naručio brušenje i završetak izrade poda tržnice. Početkom srpnja omogućit će se trgovcima koji i inače prodaju na gradskoj tržnici privremeno korištenje prostora do jeseni.
U međuvremenu, Grad će ponovno raspisati natječaj i na jesen krenuti s novim izvođačem u završetak izgradnje gradske tržnice i ribarnice.

Izvor vijesti: Grad Vodice

Pročitano 3916 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.