Ponedjeljak, 28 Siječanj 2013 22:39

32. sjednica Gradskog vijeća Grada Vodica

32sjednica
U ponedjeljak 28. siječnja održana je 32. sjednica Gradskog vijeća na kojoj se raspravljalo o 17 točaka Dnevnog reda. Među ostalim na sjednici je donesena odluka o osnivanju trgovačkog društva "Vodički Šport" j.d.o.o.

- S obzirom da je u izgradnji novi športski objekt, planira se izgradnja novog boćališta, a već imamo i nogometno igralište, Grad Vodice se odlučio te Gradskom vijeću predlaže da se osnuje trgovačko društvo "Vodički šport" koje bi trebalo biti registrirano za športsku pripremu i rekreaciju te športsku poduku, organiziranje i vođenje športskih natjecanja i na kraju održavanjem i upravljanjem športskom građevinom - kazala je u svom izlaganju gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev

Vijećnici SDP-a su na ovaj prijedlog bili suzdržani jer smatraju da bi trgovačko društvo koje je u osnivanju bilo neprofitabilno.

Također vrijedno je spomenuti da je Gradsko vijeće tajnim glasovanjem izabralo članove Savjeta mladih Grada Vodica za slijedeće razdoblje a to su: Edi Luketa, Bach Khojah Sami, Friganović Ante, Barišić Lucija, Strikoman Ante, Juričev-Grginov Frane, Saša Toprek

U video prilogu ispod pogledajte dio sa aktualnog sata vijećnika, točnije pitanje vijećnika HSS-a Marina Mikšića vezano za novu lokaciju autobusnog kolodvora, te vijećinka SDP-a Petra Ivasa vezano za aktualni događaj.

Pročitano 4144 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.