Ponedjeljak, 29 Kolovoz 2011 17:09

Vodicama "Zvijezda" Novog tjednka

11zvizdaGrad Vodice ocijenjen je najuređenijim mjestom u Šibensko-kninskoj županiji prema sudu redakcije Šibenskog novog tjednika. Naime, u našoj patroli turističkim mjestima duž šibenske obale tzv. Turističkoj zvijezdi, koju smo započeli početkom srpnja, Vodice su pokazale kako imaju sve. Uređenost zelenih površina, čistoću ulica, kvalitetnu i raznoliku ugostiteljsku ponudu, zavidan noćni život, opremljene turističke info punktove. Zbog svega toga Vodice su se smjestile na sam vrh naše ljestvice sa 46 osvojnih bodova (od ukupno 50) ostavivši iza sebe Skradin i Šibenik koji dijele 2. mjesto te Murter koji je sa 42 boda završio na trećem mjestu Turističke zvijezde. 

SVAKI VODIČANIN MNOGO ULAŽE

Plaketu Turističke zvijezde Šibenskog novog tjednika uručili smo gradonačelnici Vodica Branki Juričev Martinčev čestitajući joj pri tom na trudu i uspješnom radu.

- Jako sam ponosna na ovu nagradu jer smo po svim onim elementima komunalne uređenosti, opremljenosti, info pultova, uređenosti zelenih površina bili najbolji na našem području. Priznanja su uvijek znak da smo na dobrom putu, i da tako trebamo nastaviti, dakle ne trebamo posustati ili se zanijeti s time. Očekujemo rezultate komisije Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore gdje vjerujemo da ćemo izaći iz okvira naše županije te ćemo biti prepoznati na nivou Hrvatske. Ovo je ujedno i priznanje svakog građanina našeg grada jer kada se govori o komunalnoj uređenosti i zelenim površinama zna se da svaki Vodičanin mnogo ulaže i to se vidi na svakom koraku. Osim njih, ovo je priznanje našim komunalnim djelatnicima, turističkim i kulturnim radnicima, a isto tako nas veseli što je naša ugostiteljska ponuda dobila najveći broj bodova od svih u županiji - kazala je gradonačelnica Juričev Martinčev.

www.novi-tjednik.hr

Pročitano 3880 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.