Četvrtak, 21 Prosinac 2023 14:03

Završila humanitarna akcija 'Ella, dišemo s tobom': Zajednica pokazala veliko srce

Završila humanitarna akcija 'Ella, dišemo s tobom': Zajednica pokazala veliko srce Image by OpenClipart-Vectors from Pixabay

S velikim zadovoljstvom obavještavamo javnost da je humanitarna akcija "Ella, dišemo s tobom", koja je nosila evidencijsku oznaku ŠKŽ-HA/NMU-23-2, uspješno završena. Ova akcija, pokrenuta s ciljem prikupljanja sredstava za medicinski uređaj potreban našoj Elli, pokazala je nevjerojatnu solidarnost i velikodušnost naših sugrađana.

U kratkom roku, zahvaljujući iznimnom angažmanu ljudi velikog srca, uspjeli smo prikupiti potrebna sredstva. Ovaj brzi odaziv i darežljivost građana dokaz su da kada djelujemo zajedno, možemo postići izuzetne rezultate i pružiti konkretnu pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Želimo izraziti iskrenu zahvalnost svima koji su sudjelovali u ovoj akciji, bilo da su donirali sredstva, vremena ili na bilo koji drugi način doprinijeli njenom uspjehu. Vaša pomoć i podrška su bili ključni u ostvarenju ovog cilja. - poručuju iz CK Vodice

U ime Crvenog križa i obitelji naše Elle, zahvaljujuj svima na nesebičnom doprinosu. Vaša gesta nije samo pomogla u nabavi potrebnog medicinskog uređaja, već je i poslala snažnu poruku zajedništva i humanosti. Za kraj, želimo svima uputiti srdačne želje za blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu. Neka ova priča o solidarnosti i velikodušnosti bude inspiracija svima nama da nastavimo činiti dobro i pružati podršku onima kojima je to potrebno.

Ovaj događaj pokazuje da je snaga zajednice nešto što možemo i trebamo cijeniti i njegovati. Kroz ovakve akcije, gradimo bolje i humanije društvo za sve nas.

 

 

 

Pročitano 1116 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.