Četvrtak, 29 Ožujak 2018 20:38

Video: Aktualni sat 6. sjednice Gradskog vijeća

6. sjednica Gradskog vijeća održala se u srijedu 28. ožujka i imala je 12. točaka Dnevnog reda. Na uvijek zanimljivom aktualcu vijećnici su postavljali pitanja i tražili pojašnjenja na aktualne teme.

U video zapisu pogledajte pitanja i odgovore na pitanja vijećnika

Vijećnika Antu Juričev Grgića (LNM) zanimalo je zašto se dozvoljava kolonizacija gradskih resursa u vidu koncesija i pod koncesija. Vijećnik predlaže da umjesto što se plažni prostor daje u koncesije, da s njime grad upravlja, a prihodovano uloži u druge resurse u Gradu Vodicama (početak video zapisa) te zašto je 6. sjednica sazvana u Velikom tjednu (36 minuta)

Vijećnik Ivica Slavica (MOST) upitao je gradonačelnicu, ima li što protiv da se osnuju odbori Gradskog vijeća (8 minuta) te jeli je moguće da se na Internet stranicama Grada sve promjene u upravnim odjelima objave na web stranici Grada (28 minuta)

Vijećnik Ante Strikoman (LNM) upitao je tko će plaćati ravnatelja i upravno vijeće Centra za posjetitelje u Račicama ako bude izgrađeno (11 minuta)

Vijećnik Šime Bilan (MOST) upitao je jeli je moguće da se stavi markica na Prostorni plan za izgradnju nove škole (13 minuta)

Vijećnika Igora Lozančića zanimalo je kad se planira početak gradnje dječjeg vrtića, a kada sustava odvodnje (15 minuta)

Vijećnik Danijel Lasan Zorobabel (LNM) upitao je zašto je srušen natječaj za nastavak radova na plaži Vruje, o plaćenim, a nerealiziranim projektima Grada Vodica te u ime kluba vijećnika upitao gradonačelnicu mišljenje o Odboru za nadzor investicija (17 minuta)

Pitanje vijećnika Šime Bilana gdje je zapelo s rekonstrukcijom D-8 i zašto građani koji žive uz istu nisu obavješteni o radovima možete pročitati ovdje, a pitanje vijećnice Kristine Mijat kada se očekuje završetak radova na sustavu odvodnje oborinskih voda u užem centru Vodica možete pročitati ovdje

Pročitano 3677 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 29 Ožujak 2018 22:33

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.