Utorak, 04 Kolovoz 2015 13:53

U špici sezone Vodice su tradicionalno pune k’o šipak, tu zabavu nađu sve generacije

Nakon poznate večernjakove turističke patrole ovih dana naše Vodice posjetila je i Ljetna patrola Jutarnjeg lista koji Vodice opisuju kao tipična jadranska destinacija masovnog turizma.

- Ponuda je prilagođena potražnji, neki objekti sa svojim sadržajem pozitivno odskaču od prosjeka, dok su neki u takvom stanju da je pitanje trebaju li uopće raditi. Jedinstveni Ćorićev toranj, spomenik iz 1600., u derutnom je stanju pa mu se možete diviti samo izvana, naravno bez pripadajuće informativne ploče. Prekrasna jezgra mjesta narušena je kućama i apartmanima u okolici. I dok je prometni kaos centra razumljiv, potpuno je nerazumljivo takvo stanje u novosagrađenoj okolici - nastavljaju u ljetnoj patroli Jutarnjeg lista te navode da raznolika ponuda u kvaliteti i iskoraci primjerice u noćnom životu pokazuju da nema planskog razvoja ni kvalitetnog destinacijskog menadžmenta.

Patrola Jutarnjeg hvali općenitu ljubaznost Vodičana te napominju da nigdje nisu naišli na toliku ljubaznost kao u vodičkom Turističkom informativnom centru (TZ Vodice) gdje ima mnoštvo različitih, korisnih prospekata i brošura.

- Osnovno je pitanje: ispunjavaju li Vodice, kao destinacija, ono što njihov gost očekuje, za novac koji je uložio? Pored svih nedostataka, mislimo da ipak vrijede. Cijene su vrlo pristupačne. Ponuda je raznolika. Domaćini su gostoljubivi.

Ako se pak želite maknuti sa sardina-plaža i pronaći osamljenije mjesto, i to je moguće. Od muzejskih sadržaja ističe se Aquarium, simpatičan mali muzej pomorske tradicije i, naravno, Memorijalni centar Fausta Vrančića zaključuju na kraju iz patrole Jutarnjeg te hvale vodičke Bakanalije kao lijepa ideja za privlačenje gostiju izvan sezone, međutim ostaje im nejasno zašto se taj glazbeno-scenski spektakl u kojem je upriličen život prije 2000 godina ne održava češće.

Cijeli članak možete pročitati na linku: http://www.jutarnji.hr/ljetna-patrola-jutarnjeg-u-spici-sezone-vodice-su-tradicionalno-pune-k-o-sipak--tu-zabavu-nadu-sve-generacije/1393016/

Više informacija

  • Headline: Ljetna patrola Jutarnjeg lista
  • Foto izvor: Arhiv Infovodice
Pročitano 3858 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 04 Kolovoz 2015 13:59

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.