Subota, 26 Listopad 2013 14:41

Radnom akcijom obilježen Dan dobrovoljnih darivatelja krvi

P1180945
Vodički darivatelji krvi obilježili su svoj dan (25. listopada) radnom akcijom. Naime, na taj dan započele su pripreme za preseljenje u nove prostorije kluba koje će se nalaziti u prostorijama bivšeg Vodovoda (križanje ulice Dulcin i Obale Matice Hrvatske).

Nakon velikog snijega i nevremena koje nas je zadesilo zime 2012. godine, bivše prostorije kluba koje su se nalazile u Ulici Hrvatskih boraca bile su poplavljene te kao takve nisu odgovarale zdravstveno sanitarnim uvjetima. U međuvremenu za darivanje krvi korištene su prostorije male Gradske vijećnice.

P1180948


Kako doznajemo od predsjednice Vodičkog DDK, Sanje Radin Mačukat, preseljenje u nove prostorije planirano je do kraja godine a ukupna procjena troškova je 167 tisuća kuna.

- Ove godine smo se odrekli našeg tradicionalnog izleta u korist preseljenja u nove prostorije a veliki broj članova kluba će volontirati u adaptaciji prostora kako bi ga što prije mogli počeli koristiti. Već idući tjedan kreće se u postavljanje novih vodnih i strujnih instalacija – kazala je predsjednica Vodičkog DDK, Sanja Radin Mačukat

- Koristim ovu priliku kako bi se zahvalila Gradu Vodicama na susretljivosti, financijskoj podršci i ustupljenom prostoru. Također, zahvaljujem se gospodinu Anti Duvnjaku, vlasniku garaže koja se nalazi u susjedstvu naše buduće prostorije, što nam je dozvolio da u garažu smjestimo i koristimo opremu koja je u vlasništvu kluba – istaknula je na kraju predsjednica Vodičkog DDK, Sanja Radin Mačukat

 

Pročitano 2813 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.