Utorak, 09 Svibanj 2017 13:26

Pitali smo kandidate za gradonačelnika Vodica kakav izborni rezultat očekuju i zašto bi baš njima građani trebali dati svoje povjerenje

Četiri kandidata borit će se u nedjelju, 21. svibnja za pobjedu na izborima za gradonačelnika Vodica. To su Oriana Šprljan Perković kandidatkinja grupe birača, Marko Udovičić kandidat koalicije SDP-HNS-LD, Nelka Tomić kandidatkinja HDZ-a i Sanja Radin Mačukat kandidatkinja grupe birača (Lista našeg mista)

Ukoliko ni jedan od kandidata ne dobije natpolovičnu većinu u prvom krugu izbora, dva kandidata s najvećim brojem glasova borit će se u drugom krugu, koji će se održati 4. lipnja.

Povodom skorašnjih izbora odlučili smo sve kandidate za gradonačelnika pitati kakav izborni rezultat očekuju i zašto bi baš njima građani trebali dati povjerenje odnosno svoj glas na izborima

ori.jpg

Oriana Šprljan Perković - kandidatkinja grupe birača

Očekujem izvrstan izborni rezultat. Očekujem veliku podršku i veliku izlaznost. Nadam se da na ove izbore neće izaći samo oni koji "moraju" po zapovijedi. Ako već moraju izaći po zapovjedi neka glasuju po savjesti.

Ja računam na one savjesne i ono biračko tijelo kojem je budućnost i razvoj našeg grada na prvom mjestu jer u protivnom možemo očekivati još jednu novu PR epizodu u trajanju od četiri godine, zaključila je Oriana Šprljan Perković

mark.jpg

Marko Udovičić kandidat koalicije SDP-HNS-LD

Kao kandidat za gradonačelnika Grada Vodica, očekujem siguran ulazak u drugi krug, te potom pobjedu. Prvenstveno mislim da bi mi građani trebali dati svoj glas zbog programa kojeg smo ponudili, a koji nudi nova moderna rješenja za turizam, gospodarstvo te pruža plan za mogućnost kvalitetnog života u Vodicama tijekom cijele godine.

Nadalje, smatram da sam predstavnik nove, mlade generacije koja neopterećena ideologijama može ujediniti sve Vodičane i od svog "sela" napraviti bolje, modernije Vodice za sve Vodičane i one koji se osjećaju tako.

nelka.jpg

Nelka Tomić kandidatkinja HDZ-a

Sigurna sam da će moji sugrađani znati prepoznati pravi put za naš grad i odabrati me da ga njime vodim. Vjerujem da ću biti izabrana za gradonačelnicu Vodica i uvjerena sam u apsolutnu pobjedu Hrvatske demokratske zajednice i na ovim izborima. Kao liječnica, naučila sam vrijedno, odgovorno i predano raditi i pomagati ljudima. Na taj ću način nastaviti raditi i kao gradonačelnica za naše Vodice.
Zajedno sa svojim suradnicima znat ću iskoristiti sve ljudske i gospodarske potencijale i stvoriti nove prilike za razvoj i napredak. Nastavit ćemo realizaciju projekata koji su u tijeku i započeti s provođenjem novih. Zajedno sa svojim timom ljudi realizirat ću planove koji će naš grad, sela i otok učiniti još uspješnijima, a ljude zadovoljnijima.

sanjarm.jpg

Sanja Radin Mačukat, kandidatkinja grupe birača (Lista našeg mista)

„Vjerujem kako će moji sugrađani na izborima izabrati mene kao jedinu nezavisnu kandidatkinju neopterećenu bilo kojom strankom ili koalicijskom spregom, a istovremeno i kao kandidatkinju koja je otvorena prema svima bez obzira na svjetonazorski ili politički predznak.
Aktivno uključena već četrdeset godina gotovo u svim sferama života Vodica, davno sam prepoznata kod mojih sugrađana kao osoba koja izuzetno cijeni istinski put očuvanja ljudskih i baštinskih vrednota. Osobno posjedujem stav, volju, razumijevanje i veliku energiju za neophodne promjene kako bi život svih sugrađana, a posebice Vodičana s invaliditetom, djece s teškoćama u razvoju, njihovim obiteljima i socijalno osjetljivim skupinama dobio potpuno novu dimenziju. Zbog moje nezavisnosti, stručnosti, iskustva, predanosti javnom interesu, spremna sam preuzeti odgovornost za svoj Grad zajedno sa svojim timom".

marin.jpeg

HSS u Vodicama na ovim lokalnim izborima neće imati svog kandidata za gradonačelnika

Marin Mikšić nositelj liste za koaliciji koalicije HSS-a – HSU-a otkrio nam je kojeg će kandidata za gradonačelnika njegova koalicija podržati

- HSS u Vodicama sigurno neće podržati kandidate SDP-a iz poznatih razloga, a što se tiće ostalih kandidatkinja pozorno ćemo pratiti njihove programe i predstavljanja i na temelju istog Gradski odbor HSS će donijeti odluku o eventualnoj podršci. - izjavio nam je Marin Mikšić

Pročitano 6799 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 09 Svibanj 2017 13:57

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.