Petak, 08 Srpanj 2016 10:16

Interventna policija i dva policijska službenika provodit će veći nadzor ispijanja alkohola na javnim mjestima

Na sjednici Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Vodica, uz prisutnost gradonačelnice Vodica Branke Juričev Martinčev, dogradonačelnika Luke Lipića i predsjednika Gradskog vijeća Danijela Lasana Zorobabela, komunalnih redara te predstavnika nadležnih gradskih službi i tvrtki, predstavnika građana i Policije, raspravljalo se o nadolazećoj turističkoj sezoni.

Kako bi ljetni mjeseci prošli što mirnije i sigurnije, sa što manje nezadovoljstva te kako bi se mogućnosti incidenata i nepoželjnih situacija svele na što manju moguću mjeru, doneseno je nekoliko zaključaka koje će tome pridonijeti.

Dogovoreno je da se krupni kamen trenutno postavljen na novouređenom parkiralištu bivše Drvoplastike, zbog sigurnosti zamijeni onim sitijeg granulata, postavit će se i znakovi zabrane konzumacije alkoholnih pića na Malom Portu i na šesterokutima na plaži ispred Hotela Punta, a Interventna policija i dva policijska službenika provodit će veći nadzor te će se uspostaviti veća suradnja Policije i komunalnih redara. Također će se preispitati postojeći ugovor o korištenju prostora sklopljen s Klubom navijača Torcida Vodice i održati sastanak predstavnika Torcide, Grada Vodica i Policije.

bca84d45-84bc-4bf4-a69a-06148736fd9b.jpg

Za rješavanje konstantnog problema buke u ljetnim mjesecima ponovno će se zatražiti pomoć Sanitarne inspekcije i Ministarstvu zdravlja s apelom za kontrolu buke u noćnim satima, a podrška u tom zahtjevu tražit će se i od Ministarstva turizma.

Sve učestalije uznemiravanje stanovnika kamionima s razglasom koji sakupljaju staro željezo na čitavom području grada riješit će se zajedničkom akcijom Policije i komunalnih redara.

Više informacija

  • Headline: Održan sastanak Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Vodica
Pročitano 5284 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.