Ponedjeljak, 07 Travanj 2014 12:18

Humanitarna udruga Daj 5 od srca nastavlja suradnju sa Lidl-om

Humanitarna udruga ''Daj 5 od srca'' je od strane tvrtke ''LIDL'' bila pozvana u Zagreb na prezentaciju njihovog donacijskog programa zaposlenika pod nazivom ''Više za zajednicu'' koja je održana u Smaragdnoj dvorani Hotela ''Esplanada''. Udrugu su predstavljali Predsjednik Danijel Ferara, Dopredsjednik Zoran Mijat i Predsjednik Nadzornog Odbora Danijel Lasan Zorobabel.

lidl

Na prezentaciji je predstavljena monografija Lidlova humanitarnog projekta provedenog u 2013. godini u kojoj su 84 Lidlove trgovine širom Lijepe naše, imale priliku pružiti ruku svojoj lokalnoj zajednici i svojim doprinosom pomoći onima kojima je to potrebito. Među navedenim projektima je i Lidlova donacija Humanitarnoj udruzi ''Daj 5 od srca'' Vodice u hrani i kućnim potrepštinama u visini 5.000,00 Kn.

Tijekom same prezentacije predstavnici Udruge su potvrdili i produbili suradnju s trgovačkim lancem ''LIDL'', a ujedno su uspostavili i direktan kontakt s predstavnicima ''SOS Dječje selo Lekenik'' g-đama Višnja Tuškan Krupić i Ljiljana Varga, te dogovorili nastavak suradnje.

Nadalje u proteklom periodu Odlukom Upravnog odbora Udruge uplaćena su i finacijska sredstva za jednokratnu novčanu pomoć teškooboljeloj djeci trogodišnjoj Niki S. iz Zatona i trinaestogodišnjoj Mihaeli G. Iz Vodica u iznosu od po 7.000.00 Kn.

Tijekom ovog ili idućeg tjedna biti će i službena predaja nabavljenih ''Neurofeedback'' uređaja Centru za odgoj ''Šubićevac'' i Udruzi invalida ''Sveti Bartolomej'' iz Knina, o čemu ćemo Vas pravovremeno izvijestiti.

Pročitano 3025 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.