Subota, 20 Prosinac 2014 22:40

Foto/Video: Svečano otvoren desetodnevni Božićni sajam na Poljani - mjesto susreta, veselja i plesa

Danas u 17 sati gradonačelnica Branka Juričev Martinčev službeno je otvorila desetodnevni Božićnič sajam pri tom iskazavši veliku zahvalnost Udruzi "Daj 5 od srca" koja je glavni organizator kao i svim volonterima koji su naporno radili sve ove dane prije samog otvorenja.

Poljana će biti središte zbivanja, mjesto susreta, veselja i plesa, ali i mjesto na kojem se čini dobro. Jer čitav prihod od donacija namijenjen za humanitarne svrhe.

Za vrijeme trajanja "Božića na Poljani" naći će se za svakoga ponešto: za najmlađe tu je "Zimska soba" sa uvijek dobro raspoloženom tetom Keti koja zna kako zabaviti i razveseliti.
U sredini parka su velike božićne jaslice koje je postavio naš Josip Jole Mateša a život u njih unijela je jedna mlada vodička obitelj.

Na sajmu koji će biti otvoren svih ovih dana od 17 sati izlagat će: Vinarija Birin, Trgovački obrt Vukšić, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Bulat, Domenika Mateša i Domenika Skroza, Matea Zeba, Udruga Kamenčići, Centar za socijalnu inkluziju, Šime Strikoman, Trgovački obrt (e)M -Kula, Obrt Moje misto, Udruga Faust Vrančić i Cvjećarnica Kruna.
Cijelu idiličnu atmosferu ovih deset dana upotpunjavati će vodički DJ- evi: Apaša, Tome, Trussrecords, Longplejka i Hans.

Nakon otvorenja sajma u Kulturnom centru održao se koncert u Kulturnom centru koji je Grad Vodice "poklonio" Udruzi umirovljenika grada Vodica kao zahvalu za njihov rad na općem dobru.

Program se nastavio u večernjim satima na Poljani kad je nastupio Pjevački zbor "Lira" s prigodnim Božićnim pjesmama.

Sutra, u nedjelju na Poljani nastupa Vodička glazba, u ponedjeljak su sa nama Vodiške Perlice i klapa Bunari, a zatim nam dolazi naša ženska klapa Oršulice sa svojim prijateljima, klapama Jacera, Mela, Cima i Zvono, a za prednovogodišnje zagrijavanje tu su raspjevani Godimenti. A bit će i Moto mrazova i dječje biciklijade i još puno, puno toga.

Eto, sad znate što nas sve čeka - pa planirajte svoje vrijeme, pozovite rodbinu i prijatelje i dođite da zajedno, u međusobnoj radosti i veselju ispratimo staru i dočekamo novu 2015. godinu.

Pročitano 5734 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 01 Siječanj 2015 09:52

Video sadržaj

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.