Petak, 12 Rujan 2014 00:00

Foto: Pokloni i zahvalnica za 30 godina vjernosti i odabira Vodica kao svog mjesta za odmor

Njemački bračni par Barbel i Hans Helmut Hennecke u Srimu se vraćaju svako ljeto i to već 30 godina odsjedaju kod obitelji Gulin. Uz ugodno druženje, direktorica TZ Vodice Anita Franin Pečarica i gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev danas su ovim vjernim gostima uručili prigodne autohtone poklone i zahvalnicu za vjernost.

– U Hrvatsku smo došli prije 34 godine a u Srimu smo došli prije 30 godina, i od tada se svake godine vraćamo - kazao je simpatični njemački par kojemu je Srima postala drugi dom.

Na pitanje gradonačelnice Vodica, što je razlog zašto se svake godine vraćaju u Srimu, gospodin Helmut je odgovorio: Ovdašnji srdačni i prijateljski ljudi su najveći razlog zašto se svake godine rado vraćamo pa tek onda more, sunce i prirodne ljepote.

- Kad smo prvi put prije 30 godina došli u goste kod obitelji Gulin, oduševila nas je srdačnost te gostoljubivost domaćina i od tada neizostavno dolazimo svake godine ovdje na ljetovanje – nastavio je gospodin Helmut, inače dugogodišnji inženjer u Bayernu, koji je tijekom Domovinskog rata više puta organizirao pomoć u ljekovima za Vodice.

zahvalnica06

Na današnjem susretu u uredu Turističke zajednice bio je i Gordan Gulin kod kojeg njemački bračni par odsjeda.

-Bračni par Hennecke su nam više od turista i postali smo jako dobri prijatelji, kazao je Gordan Gulin koji ističe kako Helmut i njegova supruga Barbel svake godine kad se vrate sa odmora iz Hrvatske, za svoje mnogobrojne prijatelje organiziraju "Dalmatinsku večer" gdje uz naše delicije i fotografije sa ljetovanja njemačkim gostima promoviraju Vodice i Srimu.

Na kraju spomenimo kako na današnji dan bračni par Henncke slavi 50. obljetnicu braka koju su  proslavili u društvu svojih srimarskih domaćina.

Pročitano 5940 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 13 Rujan 2014 00:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.