Srijeda, 02 Kolovoz 2017 15:07

Direktorica TZ-a: „Odrađeno je sve što je bilo potrebno!“

Direktorica Turističke zajednice Anita Franin Pečarica komentirala nam je priopćenje vodičkih SDP-ovaca u kojem traže njenu ostavku zbog afere sa zagađenom vodom jer smatraju da je izostankom njene reakcije Vodicama napravljen loš turistički imidž.

Direktorica pak ne misli dati ostavku te je kazala kako smatra da je u suradnji s nadležnim službama i gradonačelnicom Nelkom Tomić te u komunikaciji s građanima i medijima odrađeno sve što je bilo potrebno.

„Stručne službe grada i Vodovoda, kao i naša gradonačelnica, koja je ujedno i predsjednica Turističke zajednice i predstavlja grad, cijelu su situaciju odradile kako je trebalo i ljudi su informirani na vrijeme o svemu. Neprestano smo međusobno bili u kontaktu te turistima koji su nam se obratili davali informacije. Srećom, sve je riješeno", kazala je Anita Franin Pečarica, direktorica TZ grada Vodica.

Gradonačelničina priopćenja bila su dovoljna da se smire tenzije.

„Još jednom izražavam žaljenje zbog nastale situacije i neugodnosti koje su pogodile naše ljude i goste. Važno je napomenuti da su zaista bili strpljivi te iako smo im nudili drugi smještaj, oni su željeli ostati kod svojih domaćina, a sustav E-visitor nije zabilježio ni jedan prijevremeni odlazak iz Vodica. Također, još jednom im se svima zahvaljujem na razumijevanju", istaknula je Franin Pečarica.

Cijelo priopćenje vodičkih SDP-ovaca možete pročitati OVDJE.

Podsjetimo, protekli tjedan zagađenom vodom pogođeno je 30-ak domaćinstava od kojih se nekoliko bavi turizmom. Tijekom istraživanja je utvrđeno da je osumnjičeni Zoran Josipović, investitor i vlasnika zgrade u Vodicama u Prvićkoj ulici tijekom prošle godine naručio kopanje bušotine za vodu u dvorištu zgrade te je iza vodnog mjerila spojio podzemnu vodu na vodoopskrbni sustav zgrade zbog čega će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava.

Više informacija

  • Headline: KOMENTAR NA SDP-OVO PRIOPĆENJE
Pročitano 4591 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.