Srijeda, 07 Rujan 2016 16:48

Andrej Plenković: Ovom smo listom napravili pun pogodak te sam pun optimizma!

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković sa suradnicima i kandidatima za parlamentarne izbore u sklopu predizborne kampanje danas je posjetio Vodice! Prvi put da naša županija ima kandidata na čelu IX. Izborne jedinice, a riječ je o vodičkoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev.

 

- Drago mi je da smo uoči kraja izborne kampanje danas ovdje u Vodicama s vašom gradonačelnicom, nositeljicom naše liste na čemu joj čestitam njoj, kao i kolegama Dujiću, Buriću te Zekanoviću na angažmanu proteklih dana i tjedana. Mislim da su vrlo dobro predstavili program Hrvatske demokratske zajednice. – kazao je prvi čovjek HDZ-a, Andrej Plenković.

Plenković smatra i da su kandidati ove izborne jedinice ove godine u više nego dobroj poziciji da osvoje veći broj mandata spram prethodnih izbora.

- Moja ambicija je da IX. Izborna jedinica HDZ-u donese devet mandata jer je ona jedan od naših najjačih uporišta u zemlji. Ovom smo listom napravili pun pogodak te sam pun optimizma!

plenki18.jpg

Taj se optimizam temelji osim na anketama i na utisku posjeta proteklih tjedana: od Šibenika, Zadra, Drniša, Knina, Jasenica, Visovca, Skradina do Otočca i Gospića.

- Ovo je vjerojatno izborna jedinica gdje sam proveo najviše vremena. Vjerujem da je naš program ovdje prepoznat i da ovi ljudi ovdje, za HDZ s ovakvim smjerom koji je usmjeren na budućnost, nova radna mjesta, gospodarstvo, demokratsku obnovu i društvenu pravednost se lako i dobro identificiraju. – zaključio je Plenković.

Njegov su posjet brojni Vodičani iskoristili za upoznavanje, opuštenu kratku ćakulu te fotografiranje.
Večeras će se održati i skup za cijelu Dalmaciju u Splitu, također i s kolegama X. izborne jedinice, njenim nositeljem generalom Krstičevićem gdje se očekuje, kako je kazao Plenković, prava pobjednička atmosfera i uvertira u uspjeh 11-og rujna.

Više informacija

  • Headline: Druženje s Vodičanima
  • Media: Photo
Pročitano 7152 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 09 Rujan 2016 09:03

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.