Srijeda, 02 Rujan 2015 14:50

Vodički biciklisti ostvarili zapažene rezultate u Primoštenu

U nedjelju su u Primoštenu vožene dvije cestovne biciklističke utrke: Prva Nagrada Općine Primošten i Kup utrka za mlade kategorije, Nagrada grada Šibenika i Šibensko-kninske Županije u organizaciji Biciklističkih klubova Primošten i Fortica.

 

Starije kategorije startale su u 13:30 po vrlo sparnom vremenu i usijanom asfaltu primoštenskog zaleđa, gdje je odmjerilo snage 80-ak natjecatelja u ukupno 14 kategorija od čega se devet mlađih kategorija bodovalo za Kup Hrvatske. Natjecatelja je bilo iz svih krajeva Hrvatske uz državljane Poljske, BiH i Belgije - prenosimo sa portala ŠibenikIN

U najmlađoj kategoriji, U-13, treće mjesto zauzeo je član Fortice Josip Juras. Od juniora slavio je David Jabuka (BK Zadar), dok su četvrti Lorenzo Marenzi iz Fortice i Roko Fržop BBK Orlov Krug u kategoriji kadeta.

Kod žena Elite prva je Pazinjanka Antonela Ferenčić, a u kategoriji Mastera A i B prva mjesta su odnijeli Vodičani Tonko Juras i Joško Fržop. Kod rekreativaca pobjednik je bivši član Fortice, a sada trener u BK Zadru Ante Radić.

- Primoštenci su se pokazali još jednom odlični domaćini. Počeli su zaista puno ulagati u biciklizam po uzoru na Vodice, kao što je rekao i načelnik općine Primošten Stipe Petrina koji je došao dodijeliti odličja pobjednicima i obećao veću pomoć za razvoj biciklizma pa tako i BK Primoštena. Na kraju važno je spomenuti posebno odličnu suradnju, kolegijalne i prijateljske odnose tri kluba: BBK Orlov Krug, BK Primošten i BK Fortica, kojima nije ovo prvi put da si uzajamno pomažu i surađuju – kažu organizatori utrka Dragan Ilioski i Ante Bogdan za portal ŠibenikIN

Više informacija

  • Headline: Primoštenci su se pokazali još jednom odlični domaćini
  • Foto izvor: Željko Krnčević
Pročitano 3130 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 02 Rujan 2015 15:00

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.