Nedjelja, 11 Siječanj 2015 20:50

Naslov prvaka Hrvatske u ciklokrosu: Vodičkim orlovima dva naslova državnog prvaka

Naslov prvaka Hrvatske u ciklokrosu: Vodičkim orlovima dva naslova državnog prvaka Foto: Šibenik IN

Više od stotinu biciklista iz različitih klubova diljem Hrvatske, borilo se danas na stazi na Vidicima, popularnoj Ćipinoj livadi, za naslov prvaka Hrvatske u ciklokrosu. Razloga za zadovoljstvo imali su i organizatori, BK Fortica, čiji su članovi Josip Juras i Diana Vrdoljak stigli do srebrne medalje. A još više uspjeha imali su Vodičani, BBK Orlov krug, jer su Joško Fržop i Ante Saratlija postali prvaci države u svojim disciplinama. - piše portal Šibenik IN

Kod početnika A slavio je Carlo Jurišević (BK Rijeka), početnika B Oliver Gojković (BK Zadar), a početnika C Matija Trstenjak (BK Mura Avantura). U istoj je kategoriji član Fortice Josip Juras stigao do srebrne medalje. Kod početnika najbrža je bila Tea Šintić iz BK Zadar.

2.jpg

U konkurenciji kadeta pobjedu je odnio Viktor Potočki (KD Rog Ljubljana), a kod kadetkinja Nina Dokoza (BK Zadar). Kod žena najbrža je bila Gloria Musa iz S.C. Valle Seriana-Cene A.S.D, Hrvatica koja vozi za talijansku ekipu. Treća je bila njena klupska kolegica Alessandra Musa, dok je drugo mjesto pripalo Šibenčanki Dijani Vrdoljak, članici Fortice.

Kod juniora najbrži je bio Marin Zorko iz BBK Šišmir Samobor, a drugi je bio Tribunjac David Jabuka koji vozi za Zadrane. Kod mlađih seniora Mateo Franković iz BK Meridiana Kamen Teama bio je najbrži, a u kategoriji elite Filip Turk (BBK Šišmiš Samobor).

U dvije od tri veteranske kategorije pobjedu su odnijeli Vodičani, vozači Orlova kruga. Joško Fržop državni je prvak u kategoriji veterani B (40-50 godina), a Ante Saratlija veterani C (više od 50 godina). Kod veterana A slavio je Jurica Galić iz BK Montes.

Medalje za troje prvoplasiranih u svakoj od kategorija uručili su gradonačelnik Šibenik Željko Burić i direktor Turističke zajednice Grada Šibenika Dino Karađole.

Izvor/Foto: Šibenik IN - Izvorni link: http://www.sibenik.in/ostali_sportovi/fotogalerija-vodicanima-dva-naslova-drzavnog-prvaka-fortici-ima-dva-viceprvaka/33650.html

Pročitano 3546 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 11 Siječanj 2015 20:55

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.