Nedjelja, 30 Studeni 2014 00:00

Biciklistička trka na Ćipinoj livadi: Vodički orlovi među najuspješnijima

Biciklistička trka na Ćipinoj livadi: Vodički orlovi među najuspješnijima Foto: Šibenik IN

Više od 130 biciklista iz Dalmacije, a najveći dio, naravno, iz Šibenika, sudjelovao je na četvrtom kolu XC Zimske lige, trci se koja se vozi na legendarnoj Ćipinoj livadi, u gradskom kvartu Vidici. A pobjedu su odnijeli Danijel Baltić kod rekreativaca i Karlo Petković u kategoriji sport. - piše županijski portal Šibenik IN

Biciklistički klub Fortica iz Šibenika trku je odlučio smjestiti na Ćipinu livadu što se pokazalo kao pun pogodak. Brojni su biciklisti stigli okušati se na premijernom izdanju službene trke upravo na tom području, a ni podrške iz publike nije nedostajalo.

U najzahtjevnijoj kategoriji, sport, sedam krugova najbrže je odvezao Karlo Petković, član BBK Orlov krug iz Vodica. Drugo mjesto osvojio je Marin Pejdo iz BK Zadar, a treće Vinko Zaninović iz organizatora utrke, BK Fortica.

Za razliku od 20 natjecatelja u kategoriji sport, kod rekreativaca, sasvim očekivano najveći odaziv – čak 44 biciklista. Danijel Baltić iz Fortice bio je najbrži, ispred Mladena Belamarića, Šibenik i Lorenza Marenzija, također člana Fortice.

Kod žena pobjedu odnijela Tanja Barišić, članica BBK Orlov krug, ispred Zadranki Maje Perinović (BK Zadar) i Marije Fantine (BK Macaklin). Mile Marušić (2000. godište) iz BK Faust Vrančić pobjednik je kod djece, drugo mjesto osvojio je Dominik Pajić (1999. godište), a treće Josip Juras (2003. godište) iz BK Fortica.

Izvor: Šibenik IN / Izvorni link: http://www.sibenik.in/ostali_sportovi/fotogalerija-baltic-i-petkovic-pobjednici-biciklisticke-trke-na-cipinoj-livadi/31737.html

Pročitano 3629 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 30 Studeni 2014 18:42

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.