Subota, 30 Prosinac 2023 23:42

Vodički Advent oduševio: Neno Belan & Fiumensi zapalili atmosferu u srcu grada

U sklopu ovogodišnjeg Adventa u Vodicama, održan je koncert popularnog glazbenika Nene Belana i njegovog benda Fiumensi, koji je privukao veliki broj posjetitelja i oduševio sve prisutne svojim energičnim nastupom.

Grad Vodice i Turistička zajednica Vodice ponovno su dokazali svoju predanost u stvaranju nezaboravnih trenutaka za svoje sugrađane i posjetitelje. U prekrasno ukrašenom parku na Poljani, posjetitelji su imali priliku uživati ne samo u koncertu, već i u bogatoj gastro ponudi koja je zadovoljila svačiji ukus.

"Ovogodišnji Advent u Vodicama poseban je po mnogočemu. TZ Vodice uložila je dodatne napore kako bi naš Advent stajao rame uz rame s drugim adventskim događanjima u našoj zemlji, a reakcije naših sugrađana pokazuju da su u tome uspjeli", izjavio je posjetitelj ovogodišnjeg Adventa

Subotnji koncert Nene Belana i Fiumensa bio je vrhunac adventskog programa, a atmosfera u večernjim satima bila je ispunjena pjesmom i plesom. Belan, poznat po svojim hitovima koji su obilježili domaću glazbenu scenu, nije razočarao, a njegov energičan nastup dodatno je podigao atmosferu.

Grad Vodice i TZ Vodice pozivaju sve na daljnje uživanje u adventskim aktivnostima, uključujući i posebne događaje za najmlađe. Na Silvestrovo, najavljen je dječji doček Nove godine u parku (10 sati) te besplatna roštiljada na rivi (12 sati), što je još jedan dokaz kako Vodice misle na sve generacije svojih sugrađana, a i gostiju kojih je u Vodicama za ove praznike više od 1500.

Pročitano 2978 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.