Četvrtak, 05 Listopad 2023 14:17

Tražite posao? Pogledajte ovotjednih top 10 ponuda poslova s portala posao.hr i pronađite svoj posao iz snova! 

Rofix d.o.o. zapošljava Referenta prodaje i opreme / Disponenta (m/ž). U opisu posla se nalazi koordinacija i provedba internih procesa vezanih uz naručivanje i isporuku robe.  Poslodavac nudi strukturirani proces uvođenja u posao te mogućnost usavršavanja i razvoja kompetencija. Mjesto rada je Siverić. Možete se prijaviti do 09.10.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Šibensko-kninska županija. Prijave se zaprimaju do 02.11.2023. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i profesionalnog napredovanja unutar firme te plaćen kvalitetan smještaj za sve radnike koji nemaju boravište ili prebivalište u mjestu rada. Prijavite se putem linka.

Pitter d.o.o. zapošljava Nautičkog tehničara (m/ž). Posao se obavlja u Biogradu, Puli, Jezerima, Vodicama ili Trogiru. Prijave se zaprimaju do 14.10.2023. Osoba na ovoj poziciji održavat će plovila u charteru, obavljati će primopredaju vozila za najam gostima te će opremati ista. Prijavite se putem linka.

Autoprijevoznik Kljuki zapošljava na poziciji Vozač kamiona – CE kategorije (m/ž). Posao se obavlja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Italiji. Prijave se zaprimaju do 09.10.2023. Od kandidata se traži Kod 95 i C+E kategorija te minimalno 6mj. rada na E kategoriji. Poslodavac nudi mogućnost produljenja ugovora na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka.

Udruga Tatavaka zapošljava Financijskog administratora (m/ž) pretežito online te moguće u Zagrebu ili Šibeniku / Zlarinu. Traže pedantnu i savjesnu osobu koja bi preuzela vođenje financijske administracije udruge. Za ovaj je posao potrebna visoka stručna sprema ili najmanje 3 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima. Prijavite se na linku do 10.10.2023. 

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača gotovih jela (m/ž). Glavna odgovornost ove pozicije je priprema jela po zadanim recepturama i normativima te održavanje čistoće i higijene radnog i prodajnog prostora te pribora za pripremu jela. Poslodavac nudi redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 15.10.2023. putem brze prijave.

Manpower zapošljava Prodavača na sezoni (m/f). Posao se obavlja u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 20.10.2023. Od kandidata traže komunikativnost, spremnost na rad i odgovoran pristup poslu. Pogodnosti ovog posla su plaćeni kvalitetan smještaj te plaćen dolazak u mjesto rada i povratak kući. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž). Mjesto rada je Pula i cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 15.10.2023. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je unapređivanje daljnjeg razvoja lokalne prodajne strategije, struktura i procesa. Poslodavac nudi rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se putem linka do 25.10.2023.

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German Language (m/ž). Osoba na ovoj poziciji biti će uključena u aktivnu prodaju i promociju proizvoda tvrtke telefonskim putem kupcima na njemačkom tržištu. Poslodavac nudi atraktivna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 31.10.2023. putem brze prijave.

Razgledajte ostatak ponude poslova na portalu posao.hr. Želimo vam sreću u pretraživanju!

 

                                                                                                                                                                 

Pročitano 2773 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.