Subota, 31 Srpanj 2010 13:36

Ususret Vodičkoj fešti

festajpgPopularna Vodička fešta koja i nakon nekoliko desetljeća održavanja, uvijek nudi nešto novo u svom programu, ovoga je puta glazbeni dio programa upotpunila velikim sportskim događajem. Naime, kako za nekoliko dana počinje Europsko vaterpolo prvenstvo u Zagrebu, Vodička je fešta iskorištena za promociju skorašnjeg sportskog događanja, pa će program započeti revijalnom vaterpolo utakmicom ženske reprezentacije Hrvatske i veteranki.

Tako će uz glavnu pozornicu na kojoj glazbeni spektakl počinje oko 21 sat nastupom rock grupe Orange, biti postavljena još jedna, ispred Malog porta i obližnje vaterpolo arene. Ovdje će uz nagradne igre i atraktivne hostese, Perica Bukić, nekadašnji hrvatski vaterpolo reprezentativac, najaviti Europsko vaterpolo prvenstvo, a himnu Prvenstva otpjevat će uživo Goran Karan.
Kulminacija Vodičke fešte i ove će godine biti nadaleko poznati vatromet, a zatim se uz Nenu Belana i njegove Fiumense zabava nastavlja do dugo u noć. Na Malom portu, Torcida će, iza ponoći, upriličiti svoju tradicionalnu bakljadu.
Osim ugostiteljskih objekata, koji iznimno, te noći mogu biti otvoreni bez vremenskog ograničenja, na rivi će biti postavljeni i brojni štandovi s raznolikom ponudom jela i pića.

www.grad-vodice.hr

 

Pročitano 3358 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.