Petak, 03 Ožujak 2017 12:29

Grad Vodice sufinancira kupnju vozila za potrebe uspješnih vodičkih košarkašica

Grad Vodice sufinancirat će nabavu putničkog kombi vozila za potrebe Ženskog košarkaškog kluba Vodice sa 110.000,00 kuna. Ovaj se Klub već nekoliko uzastopnih godina ističe svojim sjajnim rezultatima u više dobnih skupina i to ne samo na lokalnoj već i na državnoj razini. Vodičke kadetkinje već su tri uzastopne godine prvakinje Hrvatske, dok su njihove mlađe kolegice bile treće na Juniorskom prvenstvu Hrvatske prošle godine.

 

Odličan rad već od malih nogu daje izvrne rezultate, pa je Klub kroz godine iznjedrio i nekoliko reprezentativki: Barbaru Vunić, Petru Bašić, Brunu Obratov, Zrinku Ivas, Lorenu MIhić, Luciju Skorić, a Josipa Silov i Anet Mrdalj svoju sportsku kvalitetu danas dokazuju u prvoligaškim klubovima u Splitu i Šibeniku, dok s Josipa Ivas otisnula i izvan granica Lijepe Naše, u Italiju.
Unutar kluba djeluje Škola košarke koja trenutno okuplja oko tridesetak najmlađih članica, dok je registriranih košarkašica 45 koje će, nadaju se u Klubu nastaviti nizati dosadašnje vrijedne uspjehe. Prepoznajući veliki rad i zalaganje, a kako bi još više doprinijeli razvoju Kluba i olakšali putovanja košarkašica na treninge, pripreme i natjecanja, Grad Vodice će sufinancirati kupnju, njima toliko potrebnog kombi vozila.

Pročitano 3867 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.