Četvrtak, 27 Svibanj 2010 23:44

Dodjeljene Nagrade Grada Vodica Bračanovu i Laiu

svecanadodjelaDanas je u velikoj vijećnici grada Vodica upriličeno svečano primanje gradonačelnice Branke Juričev Martinčev i predsjednika Gradskog vijeća Grada Vodica Ante Čorića za dobitnike Nagrada grada, Alena Bračanova i Gerharda Laia koji zbog spriječenosti nisu mogli sudjelovati na svečanoj sjednici održanoj povodom Dana grada Vodica - sv. Jeline. Plaketu Grada Vodica dobio je Alen Bračanov za uspješan rad i promicanje sporta za osobe s tjelesnim oštećenjima, kao aktivni član kluba Košarke u kolicima koji organizacijom međunarodnih natjecanja promovira bavljenje sportom među osobama s invaliditetom.

Grb Grada Vodica dodijeljen je stranom državljaninu Gerhardu Laiu koji je u protekle dvije godine postao pravi i iskreni prijatelj Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vodice, pomažući i opremajući vodički DVD vatrogasnom opremom i vozilima. Iako je g. Lai od prije mjesec dan umirovljen i dalje ostaje vjeran prijatelj Vodica i najavljuje skoru donaciju vatrogasnih ljestava.
Zahvaljujući se Gradonačelnici na ovom velikom priznanju, g. Lai je prenio pozdrave županice pokrajne Baden-Wurttemberg, te uručio Medalje za međunarodnu vatrogasnu suradnju koju dodjeljuje Deutcher Feuerwehr Verband (Njemački vatrogasni savez) gradonačelnici Juričev Martinčev i trojici vatrogasaca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vodice. Vijest i slika preneseni sa www.grad-vodice.hr
Pročitano 3175 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.