Ponedjeljak, 16 Listopad 2017 10:38

Očevid prometne na zaobilaznici: Nijemac ušao na raskrižje, a da nije propustio drugo osobno vozilo i izazvao sudar!

Završen je očevid prometne koja se dogodila u petak, 13. listopada na Vodičkoj zaobilaznici, izlaz prema zadru. Naime, tog dana oko 12 sati u Vodicama na raskrižju nove i stare državne ceste D-8 se dogodila prometna nesreća u kojoj je teške tjelesne ozlijede zadobila 83-godišnja putnica osobnog automobila Peugeot, koja je zbog ozljeda zadržana na daljnjem liječenju, dok su 25-godišnja vozačica tog automobila i 75-godišnji njemački državljanin, kao vozač drugog automobila, lakše ozlijeđeni.

IMG_1901.JPG

Do prometne nesreće je došlo kada je 75-godišnji njemački državljanin pri upravljanju osobnim automobilom Peugeot, njemačkih registracijskih oznaka, dolaskom do zapadnog raskrižja s državnom cestom D-8, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom ušao u raskrižje na D-8 u smjeru Pirovca, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed čega je na južnoj prometnoj traci D-8 došlo do sudara s osobnim automobilom Peugeot, zadarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 25-godišnja vozačica, koja je u raskrižju zadržavala smjer kretanja. Od sudara osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka se odbio i u zanošenju po kolniku izletio izvan kolnika. ispod razine kolnika za oko 1.50 m, na kameno zemljanu površinu ,gdje se i zaustavlja, dok se osobni automobil njemačkih registracijskih oznaka zaustavio na prometnoj traci.
Protiv 75-godišnjeg njemačkog državljanina će biti podnijeta kaznena prijava, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Pročitano 3439 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.