Ponedjeljak, 03 Srpanj 2023 11:49

Krađe u Vodicama i Tribunju: Na meti lopova igraće konzole, električni bicikli...

Krađe u Vodicama i Tribunju: Na meti lopova igraće konzole, električni bicikli... PU ŠK

Iz Šibensko-kninske policijske uprave zaprimili smo izvješće o značajnijim sigurnosnim događajima koji su se dogodili proteklog vikenda. Prema njihovim informacijama, zabilježena je jedna teška krađa te pet manjih krađa.

U periodu od 22. lipnja do 2. srpnja, u Vodicama se dogodila provala u stan državljanke Njemačke. Nepoznati počinitelj provalio je i otuđio nepoznate predmete. Detalji o otuđenim predmetima će biti utvrđeni nakon što oštećena državljanka pregleda svoj stan.

Nadalje, u jutarnjim satima 30. lipnja, u Šibeniku, nepoznati počinitelj otuđio je torbicu s dokumentima iz automobila 36-godišnjeg vlasnika. Istog dana, u Vodicama, izvršena je još jedna krađa - nepoznati počinitelj iz otvorenog stana 19-godišnjaka otuđio je igraću konzolu vrijednu oko 600 eura.

Kasnije, u večernjim satima 30. lipnja, u Solarisu, nepoznati počinitelj otuđio je daske za more 41-godišnjem državljaninu Slovačke. Vrijednost otuđenih daski procijenjena je na oko 750 eura.

U noći s 30. lipnja na 1. srpnja, u Tribunju, 69-godišnji njemački državljanin prijavio je krađu dvije električne bicikle, ukupne vrijednosti oko 7.000 eura. Tijekom sljedeće noći, 1. na 2. srpnja, u Tribunju, nepoznati počinitelj otuđio je dasku za more 45-godišnjem njemačkom državljaninu, vrijednosti oko 300 eura.

Šibensko-kninska policijska uprava podnijet će kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku protiv nepoznatih počinitelja ovih kaznenih djela. Policija nastavlja s provođenjem izvida kako bi pronašla počinitelje.

Pročitano 1296 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.