Ponedjeljak, 11 Travanj 2016 16:02

Filipinka nije silovana, sve je to iskonstruirao bivši radnik radi iznude novca

Filipinka nije silovana, a sve je to iskonstruirao jedan čovjek iz Zagreba koji ju je nagovorio da mog gazdu prijavi policiji. On je na ovom imanju radio prošlog ljeta, ali je bio loš radnik pa je dobio otkaz, a u svemu ovome ima i elemenata iznude novca. Tim riječima dočekao je ekipu s portala ŠibenikIN radnik u kampu 68-godišnjeg Vodičanina na kraju Jadrije kojeg policija sumnjiči da je u srijedu u kamp kućici fizički prisilio Filipinku na seksualni odnos.

- Nama je sve jasno. Taj Zagrepčanin i Filipinka vjerojatno su bili u vezi. On je rastavljen pa joj je vjerojatno svašta obećavao, čak i da će je oženiti, a ona mu je jadna i naivna povjerovala. Kako to da se, ako je u srijedu navečer silovana, ona u četvrtak ujutro normalno digla iz kreveta, popila kavu s nama i smijala se. Tek je kasnije tog dana otišla na policiju. Mislim da to silovane žene baš i ne rade – kazao nam je ogorčeni radnik koji nije htio stati pred fotoaparat ekipe portala ŠibenikIN.

Njegov gazda je, tvrdi radnik, jučer izišao iz pritvora, a danas nije bio u kampu jer je morao nešto odraditi u Šibeniku. Filipinka je, kaže, bila maserka u kampu gdje je radila i prošle godine, a nikad dosad nije bilo problema. S njom je prošle godine bila i druga Filipinka s kojom su u tom kampu također bili jako zadovoljni. Priče kruže da je Vodičanin često boravio na Filipinima odakle je navodno i prije znao dovući žene koje su kasnije radile u kampu.

Jadrijaši su šokirani činjenicom da se u njihovom mjestu dogodilo silovanje, a kako nam tvrde neki od njih, priča je kružila da je on navodno živio s 36-godišnjom Filipinkom, odnosno da je bio u vezi s njom. Možda je, vele, nastala neka svađa koja je rezultirala time da ga ona prijavi policiji za silovanje.

Vodičanin, inače, slovi kao korektan poslovan čovjek, a radio je i šefovao u nekoliko šibenskih tvrtki. Njegovi bivši radnici s kojima smo razgovarali tvrde kako je bio iznimno korektan, držao se uvjeta rada i radnog vremena, a jedino je ponekad imao kratak fitilj. Svi su u čudu i ne vjeruju da bi taj 68-godišnjak silovao ženu.

Nije poznato gdje se sada nalazi silovana Filipinka, a do zaključenja ovog teksta novinari portala ŠibenikIN nisu uspjeli dobiti Vodičanina kako bi im iznio svoju stranu priče.

Više informacija

  • Headline: Tvrdi radnik u kampu na Jadriji
  • Foto izvor: Šibenik IN
Pročitano 3579 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 11 Travanj 2016 16:09

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.