Ponedjeljak, 18 Prosinac 2023 14:51

Dovršeno krim istraživanje: Bez vozačke i pod utjecajem droge izazvao smrt pješakinje

U postaji prometne policije Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom osumnjičenim za Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći, 22-godišnjakom i 18-godišnjakom osumnjičenima za kazneno djelo Pomoć počinitelju nakon izvršenja kaznenog djela

FOTO: ilustracija

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se prometna nesreća dogodila na način da je 57- godišnji vozač upravljao osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, u vrijeme kad mu je istekao rok važenja vozačke dozvole te uz prisutnost opojne droge u organizmu s kojim su se u svojstvu putnika u vozilu nalazili osumnjičeni 22-godišnjak i 18-godišnjak. U lijevom zavoju u usponu isti nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika, vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, kao i stanju vozila, uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem vozila, izlijeće na uzdignuti betonski nogostup te vozilom nalijeće na 19-godišnju pješakinju. Od siline udara i od zadobivenih ozljeda 19- godišnjakinja je preminula na mjestu događaja.

 

Nakon što je 57-godišnjak izazvao prometnu nesreću osumnjičeni su se udaljili s mjesta nesreće, bez da pruže pomoć unesrećenoj osobi.

Osumnjičeni 22-godišnjak i 18-godišnjak su svojim nečinjenjem, neprijavljivanjem kaznenog djela policiji, pomogli osumnjičenom 57-godišnjaku da ne bude otkriven.

 

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Pročitano 3829 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 18 Prosinac 2023 14:56

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.