Utorak, 01 Prosinac 2020 10:34

32-godišnjak prijetio 42-godišnjakinji pa zaradio kaznenu prijavu

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju i oštećenje tuđe stvari na štetu 42-godišnjakinje i oštećenje tuđe stvari na štetu 60-godišnjaka.

Osumnjičeni je u vremenu od kolovoza do 29. studenog u Murteru u više navrata oštećenoj ozbiljno prijetio što je kod iste izazvalo strah i bojazan za njenu osobnu sigurnost, pored čega je dana 29. studenog u Murteru u namjeri nasilnog ulaska u stan kojeg koristi 42-godišnjakinja, oštetio vrata stana u vlasništvu 60-godišnjaka i pričinio štetu od par tisuća kuna. Osumnjičeni je također dana 01. srpnja u Murteru nakon osobnih nesuglasica sa oštećenom, oštetio osobni automobil kojim se ona koristi i pričinio štetu od nekoliko stotina kuna. 

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.   

Također, proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljene su tri teške krađe: 

- u vremenu od 27. do 30. studenog u Kninu je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću 56-godišnjaka iz koje nije ništa otuđio,
- u istom vremenu u Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u privezani brod 79-godišnjaka iz kojeg je otuđio tehničku opremu vrijednu par tisuća kuna,
- u vremenu od 28. do 30. studenog u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan 49-godišnjaka iz kojeg nije ništa otuđio.  

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja  i pronalaska otuđenih predmeta.  

Pročitano 3256 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.