Nedjelja, 25 Svibanj 2014 00:00

Za žrtve poplave prikupljeno 217 paketa odjeće, obuće i posteljine te 708 paketa hrane i higijenskih potrepština

Humanitarna Udruga ''Daj 5 od srca'' Vodice, dana 19 , 20 i 21. svibnja 2014. godine u vremenu od 10,00 do 19,00 sati provodila je prvi dio Humanitarne Akcije prikupljanja humanitarne pomoći na području Grada Vodica, za nastradale, na poplavom zahvaćenom području Slavonije i B i H. Tom prigodom je prikupila 217 paketa odjeće, obuće i posteljine te 708 paketa hrane i higijenskih potrepština.

Navedena prikupljena humanitarna pomoć je proslijeđena i dostavljena ''Crvenom križu Šibenik'', ''Caritasu Šibensko-kninske Županije'' Šibenik. Dio je direktno odvežen u ''Crveni križ Županja'' i ''Crveni križ Bosanske Posavine – Domaljevac''.

Za potrebe ''Caritasa Šibensko – kninske Županije'' osiguran je jedan šleper sa dva vozača i organiziran je prijevoz prikupljene humanitarne pomoći za B i H – Orašje.

Prvom dijelu Akcije prikupljanja humanitarne pomoći, u organizaciji naše Udruge uvelike su pomogli članovi ''Dobrovoljnog Vatrogasnog Društva Vodice'', ''Javne Vatrogasne Postrojbe Vodice'', ''Caritasa Vodice'', ''Moto-kluba Okit Vodice'', ''Malonogometnog Kluba Heroji Vodice'',''Navijačke Udruge Torcida Vodice'', ''Vodiških mažoretkinja'', ''Udruge umirovljenika Vodice'', ''Zajednice Hrvata B i H Šibensko-kninske Županije – podružnica Vodice'', ''Mjesnog Odbora Čista Velika'' i ''Mjesnog Odbora Gaćeleze'' kojima ovom prigodom od srca zahvaljujemo. - priopćuju iz Humanitarne udruge Daj 5 od srca

Zahvaljujemo Župnom uredu ''Crkve Sv. Križa Vodice'' i župniku osobno Don Franji Glasnoviću te Gradu Vodicama na ustupljenim prostorima za vrijeme provođenja akcije, te tvrtkama ''LEĆ d.o.o. Vodice'' i ''Jonjić trade Vodice'' koji su ustupili svoja vozila za direktnu dostavu prikupljene humanitarne pomoći u Bosansku Posavinu – Domaljevac i Orašje.

Zahvaljujemo građanima grada Vodica Radoslavu Juričevu – Sucu i Ivici Strikomanu, koji su svojim kombi vozilom direktno dostavili prikupljenu humanitarnu pomoć u Županju, kao i Marinku Mićinu, koji je zajedno s vozačem tvrtke ''Jonjić trade Vodice'' odvezao šleper humanitarne pomoći za B i H – Orašje.

Posebno i od srca zahvaljujemo svim građanima Grada Vodica, svakom pojedincu koji je u ovoj iznenadnoj situaciji, u ovim teškim vremenima za svakoga, izdvojio svoje vrijeme i novac, te uvelike pripomogao da provedemo humanitarnu akciju vrlo uspješno i u vrlo kratkom vremenu.

Ovom prigodom napominjemo da je prvi dio akcije trenutno završen, obzirom da su skladišta ''Crvenog križa'' i ''Caritasa'' prebukirana naglašavaju iz Humanitarne udruge Daj 5 od srca te poručuju da će se drugi dio akcije nastaviti kada se sva do sada prikupljena sredstva proslijede na odredište te kada se dobije zahtjev za prikupljanje ciljanog potrebitog materijala. - zaključuju iz Humanitarne udruge Daj 5 od srca

{jlex-jlex}prikupljanjepomocislavoniji1!folio!flickr!72157644843359014{/jlex}

 

Pročitano 3289 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 27 Svibanj 2014 22:47

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.