Utorak, 06 Kolovoz 2019 16:07

Vodički SDP poručuje: Umjesto da napadate i varate birače, uhvatite se posla

Na prošlotjedno priopćenje kluba vijećnika HDZ-HSS u kojem su izrazili nezadovoljstvo oporbom – Listom našeg mista na sjednici Gradskog vijeća, nadovezali su se i iz vodičkog SDP-a. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.
Nastavno na sramotno priopćenje kluba vijećnika HDZ-HSS u kojem napadate oporbu da „ima kritiku svoga grada“ kao jedinu referencu, te ističete da Vodice kao grad imaju svoje probleme, kao i svaki grad i da to dobro znate i činite sve da se problemi riješe. Želimo Vas podsjetiti da za vrijeme Vašeg mandata grad Vodice nije povukao niti lipu EU sredstava u kojima je Grad nositelj projekta, te da od prikupljenog proračunskog novca izdvaja daleko najamanje za razvojne projekte od svih priobalnih gradova i Općina u županiji.
Dakle, ne radite niti znate raditi ništa osim manipulirati, te napadati i prozivati one koji Vas samo žele natjerati da radite svoj posao i riješite probleme koji su se nagomilali za cijelo ovo vrijeme upravljanja Vodicama od strane HDZ-a i satelita. Koji ste infrastrukturni projekt završili za cijelo ovo vrijeme kojim vladate Vodicama? Što je sa odvodnjom, što je sa školskom dvoranom, što je sa vodičkim turizmom?
Od grada cvijeća postali smo sinonim za ono najlošije što se turizmu može dogoditi jer ste upravo Vi svojim odlukama cijelo ovo vrijeme podržavali bjesomučnu apartmanizaciju koja je rezultirala najblaže rečeno kaosom u prostoru. Grad nam se svakom kišom pretvara u jezero kojim se širi nesnošljivi miris fekalija, prostor pored škole nagrdili ste šatorom, tvorci ste genijalnog rotora na ulazu u Vodice. Također da vas podsjetimo SDP-ova vlada vam je odigurala novac za izgradnju odvodnje koju niste u stanju odradititi, kao i za obilaznicu koju ste projektirali u interesu izvođača, a ne po pravilima struke. Nažalost zbog poslovnih obveza nismo prisustvovali na posljednjoj sjednici gradskog vijeća, ali, iako ste gradsko vijeće pretvorili u cirkus, nastojat ćemo i dalje biti konstruktivni u njemu. I zato gospodo iz „A je to koalicije!“ uhvatite se posla i rješavanja ovih problema koje ste Vi za svog vladanja Vodicama kreirali umjesto da napadate sve one koje žele dobro svom gradu. Unaprijed zahvalni!
GO SDP Vodice

Više informacija

  • Headline: Uputili priopćenje koaliciji HDZ-HSS
Pročitano 9565 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Kolovoz 2019 16:11

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.