Subota, 17 Ožujak 2012 18:41

Vodice traži zvijezdu

vodicetzcl
Našoj mladoj sugrađanki Rini Čičin-Karlov nedavno je dijagnosticiran tumor na mozgu koji je s operacijom odstranjen. Za uspješno liječenje, Rina mora proči još tri kemoterapije. Naša Rina je bila najuspješnija u Teak-won-do sportu, borila se za Vodički klub po cijelom svijetu i zato nasmijemo dopustiti da se Rina u ovoj teškoj borbi s bolešću sama bori.

Tim povodom Vodičani organiziraju humanitarnu akciju "Daj 5 za Rinu". Početak humanitarne akcije je u nedjelju 25. ožujka od 15 do 17 sati u Kulturnom centru Vodice gdje će se organizirati audicija pjevačkih talenata pod nazivom "Vodice traži zvijezdu". Na audiciji mogu sudjelovati sve građani Šibensko-Kninske Županije a osim humanog obilježlja, posebnost ove audicije je da će nagrađeni sudjelovati u studijskom snimanju i snimanju video spota sa Klapom Godimenti te će pobjednik uz Godimente biti promoviran na ovogodišnjem CMC-u.

Finalna večer audicije održat će se u travnju u jednom Vodičkom klubu, gdje će uz finaliste nastupiti i jedna poznata Hrvatska zvijezda. Prijave za audiciju mogu se izvršiti na tel. 091 905 66 33 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve novosti u vezi audicije i humanitarne akcije možete pratiti na portalu Infovodice ili na facebook stranici Dajpet Zarinu

Pročitano 7426 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.