Četvrtak, 06 Ožujak 2014 19:16

U humanitarnoj akciji "Sve za našu dicu" prikupljena sredstva za kupnju dva neurofeedback uređaja

Dobre vijesti stižu iz vodičke humanitarne udruge Daj 5 od srca. U humanitarnoj akciji koju je prošli mjesec pokrenuo Marino Jabuka iz Tribunja, u suradnji s vodičkom udrugom 'Daj pet od srca', prikupljeno je dovoljno novčanih sredstava za kupnju dva neurofeedback uređaja. Tako će pored Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac u Šibeniku, drugi uređaj biti doniran Udruzi invalida sv. Bartolomej u Kninu.

neurofeedback

Akcija je svoj vrhunac imala velikim humanitarnim danom koji se održao u subotu 22.02., a donacije gradova, građana i poslovnih subjekata nastavili su pristizati i u danima nakon toga.

-Ovim putem želimo se zahvaliti svim donatorima kako fizičkim osobama tako i pravnim što su prepoznali potrebu za takvim uređajem, i što su se odazvali u tako velikom broju. Uplate su dolazile sa raznih strana, od uprava županije, gradova i općina do velikih i malih firmi i obrta, te građana naše županije i okolnih.

Još jednom zahvala MK Okitu, ŠRK Mali porat, STK Zaton, MNK Heroji 2007, HNK 5. zborno područje-veterani, MNK Team, MNK Reful iz Rijeke, ribarska zadruga Adria Tribunj i HDS ZAMP-u koji su pomogli u organizacijma.

Sveukupno je prikupljeno cca 130.000 Kn, a zahvaljujući pregovoru sa dobavljačem koji nam je odobrio popust, ova sredstva su nam bila dostatna za nabavu dva uređaja i obuku tri osobe za rad sa istim. Edukacija djelatnica za rad sa uređajem počinje 18. ožujka, a isporuka uređaja će biti krajem mjeseca -kazao je za portal Infovodice Danijel Ferara, predsjednik humanitarne udruge Daj 5 od srca

Pročitano 3407 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.