Petak, 08 Travanj 2011 17:02

Održana prva press konferencija CMC festivala

CMC-festival-004Na prvoj press konferenciji CMC festivala održanoj u restoranu Gallo predstavljeni su izvođači koji će ove godine nastupiti na trećem po redu CMC festivalu 10.i 11. lipnja u Vodicama. Na revijalnoj večeri 11. lipnja nastupju Dražen Zečić, Boris Novković, Jacques Houdek, Luky, Neno Belan, Colonia, Hari Rončević, Karma, Magazin, Žanamari, klape Kampanel, Godimenti, Sv. Florijan i Sv. Juraj, zatim Eni, Kim Verson, Minea, Jole, Feminnem, Prva liga te Kraljevi ulice.

Upravo ova imena i njihovi novi singlovi garantiraju odličan festival na kojem će se organizatori i ovog puta pobrinuti za niz sportskih i inih popratnih događanja. Dva festivalska dana obilježit će tako brojni pojedinačni koncerti glazbenih zvijezda na kojima će biti zastupljeni gotovi svi glazbeni žanrovi, a velikim koncertom Borisa Novkovića 11. lipnja završit će revijalni dio festivala kojim će Boris obilježiti 25 godina svoje glazbene karijere.

Mario Kovač, izvršni direktor CMC festivala predstavio je i ovogodišnjeg glavnog sponzora Zagrebačku banku čije je predstavnica, gospođa Sandra Cvetko izrazila veliko zadovoljstvo što će kao dugogodišnji partneri grada Vodice sudjelovati na CMC festivalu. Zamjenik gradonačelnice Vodica, gospodin Luka Lipić, oduševljen velikim zanimanjem medija za CMC festival naglasio je da su Vodice spremne za doček brojnih glazbenih zvijezda te će se kao pravi domaćini pobrinuti za dobru atmosferu svih gostiju i sudionika festivala.

www.cmcfestival.com.hr

Pročitano 4192 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.