Subota, 29 Svibanj 2010 11:21

Na CMC-u 22 izvođača i 2 stage

cmcOrganizatori CMC festivala koji se ove godine održava u Vodicama od 17. do 19. lipnja predstavili su raspored događanja te najavili niz popratnih festivalskih događanja koncerata, after partyija, sportskih susreta... Između ostalog, organizatori su najavili 22 izvođača, među kojima Igora Cukrova, Jelenu Rozgu, Dražena Zečića, Coloniu, Bojana Jambrošića koji će nastupiti na dva stagea kroz dva festivalska dana.
- Ovako veliki i značajan projekt u Vodicama ne bi bilo moguće realizirati da nije bilo sponzora. Sigurni smo da će se na Festivalu tražiti stolica više, ali i soba više u vodičkim hotelima – samouvjereno je kazala vodička gradonačelnica Branka Juričev Martinčev koja je za ovaj glazbeni događaj iz gradske blagajne izdvojila nevjerojatnih 600.000 kuna. Ostaje nam samo vidjeti imaju li Vodice publiku za nadolazeći festival. Festivalska zbivanja započinju CMC-ovim 'welcome partyem' u popularnom okupljalištu 'Makina' koja će istovremeno otvoriti vrata ljetnoj sezoni i njenim gostima.


ARSEN, GOBAC I YAYA ZA UMJETNIČKI DOJAM

Istog dana koncert će održati Igor Cukrov, a neće izostati ni umjetničkog štiha budući da je za najavljena izložba slika pod nazivom 'Umjetnički orkestar'. A orkestrom dominiraju 'likovna djela multitalentiranih umjetnika', kako su organizatori nazvali potpisnike istih djela Arsena Dedića, Davora Gobca, Yayu i Ivicu Propadala.
Idućega dana valja spomenuti veliki koncert Crvene jabuke naziva '25 godina Crvene jabuke' koji će se održati na glavnom stageu. Ništa manje zanimljivije neće biti ni u pola noći za kada je termin rezervirala domaća klapa Godimenti.
– Pripremamo veliki događaj i već sada spremamo odgovarajuću koreografiju jer ionako nas nazivaju atipičnom klapom. Očekujemo da će biti jako zabavno – kratko su se našalili dečki iz klape. I dok oni budu zabavljali svojim klapskim izvedbama zabavnih skladbi, svi partyjaneri će doći na svoje jer u sitnim noćnim satima najavljeno otvaranje popularne Haciende.
– Upravo u Haciendi after partyjem i domjenkom zaključujemo festivalska događanja – kazali su organizatori za zadnji, središnji festivalski dan. (sK)

Vijest i slika preneseni sa portala Novog Tjednika

Originalni link na članak

Pročitano 3749 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.