Utorak, 04 Ožujak 2014 11:16

Lakše do projektnih ideja od javnog interesa uz pomoć novoosnovanog odbora za EU Fondove

Odlukom Gradonačelnice gđe Branke Juričev Martinčev prošlog mjeseca osnovan je Odbor za EU fondove unutar Grada Vodica. Osnovna misija Odbora je razvoj novih projektnih ideja od javnog interesa, koje su zasnovane na potrebama grada a mogle bi se realizirati financiranjem iz EU fondova. Kroz rad Odbora, obrađivati će se sva područja s potencijalom financiranja iz EU fondova a članovima će dodatno pomoći razne kompetentne osobe koje će gostovati na tematskim sjednicama.

eufondvd

Planira se i organiziranje tribina u suradnji s relevantnim institucijama s ciljem upoznavanja društvenih skupina (obrtnici, poduzetnici, civilne udruge itd) o mogućnostima korištenja EU fondova.

- S obzirom da je razvoj ideja naša primarna zadaća, odlučili smo da rad Odbora ne ograničimo samo na članove i naše goste, već da planski uključujemo i šire građanstvo. S tom namjerom smo otvorili kanale komunikacije s građanima preko FB profila i e-mail adrese, gdje će svi zainteresirani moći predložiti svoje ideje a isto tako po želji i gostovati na samoj sjednici ako njihova ideja bude ocjenjena kao potencijalno provediva – kazao je za portal Infovodice, Edi Luketa, predsjednik odbora za EU fondove

-Vjerujem da će sama spoznaja mogućnosti da upravo njihova ideja bude realizirana, motivirati građane da razmišljaju i kontaktiraju nas. Poseban doprinos očekujem od mladih obrazovanih ljudi, koji sa malo truda mogu puno napraviti za svoj grad i zajedničko bolje sutra. Mi svakako imamo u planu i neke akcije s ciljem dodatnog motiviranja građana ali više riječi o tome biti će na sljedećim sjednicama.
Vodičani su oduvijek bili snažno privrženi svome mistu i volonterskim doprinosom sudjelovali u njegovu razvoju, stoga očekujem da se to potvrdi i kroz ovakav angažman. - naglasio je na kraju Edi Luketa

Kroz tekući mjesec, novoosnovani odbor će se baviti područjem kulture i kulturne baštine stoga odbor poziva sve građane, da budu kreativni i kontaktiraju ih putem FB profila ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svaki prijedlog na temu kulture ili druge teme je dobrodošao – ističu iz Odbora za EU fondove

Portal Infovodice medijski će pratiti i podržati rad novoosnovanog odbora

 

Pročitano 3313 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.