Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/sig/bumg

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sig/bumg

Petak, 09 Siječanj 2015 12:18

Humanitarni program "Božić na Poljani" uspio: Prikupljena sredstva namjenjena kupovini "Neinvazivnog aspiratora"

Hladno vrijeme i jaka bura u mnogim gradovima proremetili su planove za doček 2015. na otvorenome. Iako nije bilo onako kako je isprava zamišljeno, organizatori dočeka Nove u Vodicama Humanitarna udruga Daj 5 od srca svoj posao je uspješno odradila do kraja.

S time je i završen desetodnevni program "Božić na Poljani" u kojem su pored Božićnog sajma i bogate domaće gastro ponude naši mještani i gosti uživali u nastupima brojnih vodičkih kulturnih udruga i na taj način ugodno proveli blagdansko vrijeme.

Poljana je tako deset dana bila središte zbivanja u Vodicama ali i mjesto na kojem se čini dobro. Naime sav prihod od donacija građana namijenjen za humanitarne svrhe.

U deset dana trajanja programa "Božić na Poljani" prikupljeno je cca 15 tisuća kuna od čega je jedan dio doniran našem mladom i teško bolesnom sugrađaninu Michaelu B., a drugi dio prikupljenih sredstava će biti namijenjeni kupovini uređaja "Neinvazivni aspirator" (uređaj za izbacivanje bronhopulmonalnog sekreta) koji bi se donirao Šibenskoj bolnici za osobe koje pate od neuro-mišićnih bolesti.

Cijena uređaja je oko 40.000 kn a svi koji žele uplatiti sredstva za ovaj uređaj mogu to učiniti na račun udruge HR89 2330003 1152572762 sa naznakom "Donacija za neinvazivni aspirator"- kazali su iz Humanitarne udruge Daj 5 od srca

Sam projekt "Božić na Poljani" imao je pozitivan odjek u javnosti počevši od Božićnog sajma, glazbeno kulturnih događanja do Zimske sobe koja je bila hit među mlađom populacijom u Vodicama. Nažalost, iznimno hladno vrijeme poslije Božića do Nove godine utjecalo je na manju posjećenost događanjima koja su bila organizirana u tom razdoblju.

- U ime Humanitarne udruge "Daj 5 od srca" najprije bi se htio zahvaliti svim ljudima dobra srca koji su prepoznali humanitarni karakter programa "Božić na Poljani" a također zahvalio bi se svima koji su sudjelovali i pomogli u organizaciji istog – kazao je Danijel Ferara predsjednik Humanitarne udruge "Daj 5 od srca"

Nadamo se da će ove godine u našem parku "Božić na Poljani" biti još raznolikiji i bogatiji događanjima a osim domaćih glazbenih snaga možemo očekivati i neka popularnija imena glazbene scene – kazao je na kraju Danijel Ferara

Inače, sljedeća akcija Humanitarne udruge "Daj 5 od srca" je organizacija Humanitarnog pokladnog plesa koji će se održati u Hotelu Olympia 13. veljače ove godine.

O ovom događaju više uskoro na portalu Infovodice

Pročitano 3262 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 09 Siječanj 2015 13:11

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.