Ponedjeljak, 16 Lipanj 2014 00:00

Građani Vodica, svojim donacijama pomognite vodičkom Klubu dragovoljnih davatelja krvi u preuređenju i useljenju u nove prostorije

Dragi naši članovi, kolege i prijatelji Vodica!

Za početak Vam se želimo zahvaliti na svemu što ste učinili za ovaj klub, koji već evo 38. godinu za redom svojim djelovanjem podiže svijest o humanosti u našem gradu.

Prošla godina bila nam je jako uspješna, za svega nekoliko doza slabija od rekordne 2010. godine, što nas naravno veseli, ali i daje nam u obvezu da se još više trudimo, borimo i ulažemo u naš klub.

Kao što i sami znate već godinu dana smo podstanari u gradskoj vijećnici i Gradskoj knjižnici Vodice jer su nam uslijed iznimne hladnoće krajem 2012. godine popucale vodovodne instalacije u prostorijama koje su nam dane na korištenje u ulici Hrvatskih boraca. Od tada se naše akcije organiziraju u prostorijama Grada, a naša druženja svela su se na mjesečne akcije.

S obzirom da Klub iz godine u godinu, bolje reći iz mjeseca u mjesec okuplja nove, mlade članove, potreba za našim prostorom sve je veća. Od Grada smo dobili na korištenje prostor starog Vodovoda, u ulici Obala Juričev Ive Cota, koji naravno treba urediti. Angažirali smo članove, očistili prostor, angažirali smo prijatelje našeg Kluba koji nam volonterski pomažu sa svojim nacrtima prostorija, planom instalacija i slično.

Zahvaljujući ovoj krizi u kojoj se nalazimo Grad nam nije bio u mogućnosti osigurati dostatnu financijsku potporu kojoj smo se nadali, pa smo odlučili Vam se obratiti i na ovaj način. Uložili smo u naše prostorije sva slobodna sredstva koja smo marom doprog privrednika godinama štedjeli i sada uložili u rekonstrukciju budućih klupskih prostorija. No nažalost pred samim završetkom ipak smo zastali zboh nedostatka sredstava da završimo uređenje prostorija.

Ovim putem Vas molimo da se odazovete našem pozivu i pomognete ukoliko je moguće u preuređenju i useljenju u nove prostorije. Svaka pomoć je dobrodošla, bilo u materijalu, operemi ili u novcu.

Donacije molimo uplatiti na račun kluba IBAN: HR3524110061100024756 uz naznaku „donacija za renoviranje prostora".

Sve osobe voljne pomoći pozivamo da kontaktiraju predsjednicu kluba gospođu Sanju Radin Mačukat 098 291 444.

Hvala Vam od srca!
Izvršni odbor Kluba DDK
Predsjednica
Sanja Radin – Mačukat, mag.bibl.

Pročitano 3402 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 16 Lipanj 2014 13:26

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.