Subota, 17 Studeni 2012 15:27

Grad Vodice sudjeluje u filmu Sanjaj Hrvatska

sanjaj-hrvatska-naslovnaFilmska ekipa "Sanjaj Hrvatska"
Ovih dana u Hrvatskoj se odvija snimanje video materijala za film "Sanjaj Hrvatska". Prije dva dana je filmska ekipa na čelu sa poznatim hollywoodskim producentom Mark Murphyem bila u posjetu Vodicama i snimila izuzetne kadrove Grada Vodica i okolice iz zraka, a potom su bili u posjetu Memorijalnom centru Faust Vrančić u Prvić Luci. Navečer su pak snimili kadrove Milenijske fotografije Šime Strikomana i noćni start tradicionalne regate Jabuka.

 

"Sanjaj Hrvatska" će biti inspirativan film koji snima snove i ambicije hrvatskih poduzetnika. Film će nas povesti na putovanje iz učionice do uprave, pokazujući kako je poduzetništvo pravi izbor za pojedince, ali i potencijalno vrijedan poticaj za budućnost Hrvatskog globalnog ekonomskog statusa.

Projekt se radi u organizaciji Peter Jones Academy iz Londona, a producent filma je Eric W. White.Film će biti premijerno prikazan na Globalnom poduzetničkom kongresu u Rio de Janeiru u ožujku 2013 ispred 125 zemalja sudionika. Hrvatska premijera će se održati u srpnju 2013 u Zagrebu, a potom će se distribuirati malim i srednjim poduzećima, školama, fakultetima i drugim relevantnim organizacijama.

Producenti žele snimiti intervjue sa što više različitih ljudi, i uhvatiti njihovu energiju, duh i strast. Ovaj film će također predstaviti Hrvatsku na svjetskoj pozornici, pokazujući ostalim zemljama kako poduzetništvo, pojedinci, zajednice, društva u cjelini utječu na gospodarsku budućnost zemlje.
I na kraju spomenimo da pored našeg Šime Strikomana u filmu sudjeluje i naš pjevač Igor Cukrov koji će ujedno pjevati pjesmu istoimenog naziva 'Sanjaj Hrvatska', a za koju glazbu i tekst potpisuje Ivica Cukrov.

{datsopic:932 left}{datsopic:931 left}{datsopic:930 left}{datsopic:929 left}

 

Pročitano 5342 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.