Ponedjeljak, 23 Veljača 2015 16:30

Foto: Minigradnja završila s radovima na vodičkoj tržnici – otvorenje sredinom ožujka

Ugovoreni rok dovršetka izgradnje vodičke tržnice i ribarnice koji je sklopljen između tvrtke Leć i zajednicom ponuditelja MINIGRADNJA d.o.o. iz Vodica i DRVENE KONSTRUKCIJE d.o.o. iz Voćina sutra službeno završava.

Tim povodom, direktor Leća g. Stanko Birnin, gradonačelnica Branka Juričev Martinčev zajedno sa glavnim nadzornim inženjerom Ognjenom Roca i glavnim inženjerom gradilišta Antonijom Ercegovićem obišli su gradilište vodičke tržnice.

Kako saznajemo od g. Stanka Birina, dir. Leć-a u srijedu izvršit će se primopredaja objekta. Nakon toga slijedi montaža opreme za ribarnicu koju izvodi tvrtka Marinoexpert s kojom tvrtka Leć ima potpisan ugovor i od koje je i kupio opremu. Završetak postavljanja opreme bi trebao biti za nekih petnaestak dana.

fotografija.JPG

Na samom kraju nakon pregleda nadležnih službi slijedi izdavanje uporabne dozvole, tako da se otvaranje očekuje do sredine ožujka.

Nakon što je gradonačelnica grada Vodica obišla novu tržnicu bila je vrlo zadovoljna njezinim izgledom i mišljenja je da će ovo biti jedna od najopremljenijih i najljepših tržnica i ribarnica na Jadranu.

Veoma sam zadovoljna što je ovaj put izvođač ispoštovao rok za radove i na taj način završio svoj posao na vrijeme – kazala je gradonačelnica Vodica koja se nada da će i sami građani biti zadovoljni sa vodičkom tržnicom i ribarnicom.

Pročitano 8754 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 24 Veljača 2015 00:03

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.