Subota, 06 Travanj 2013 00:25

Ekipa caffe bara KJU pobjednici 2. Humanitarnog malonogometnog turnira 6 kafića

turnir-finale-naslovna
Iako se na početku činilo da će to biti lagana utakmica za Vedranovu momčad jer su u kratkom vremenu osigurali vodstvo od 3:0, Pink Panteri (Tony) uspjeli su se vratiti u igru pa je poluvrijeme završeno rezultatom 3:2.
Drugo poluvrijeme je donijelo napetiju te odlučniju igru obiju momčadi, međutim mlađa momčad caffe bara Kju bila je bolja i na kraju slavila.

Prije finala održala se revijalna utakmica između domaćina iz Vodica te gostiju iz Rogoznice.

U borbi za treće mjesto veterani Restauranta Refula bili su uspješniji od ekipe Angelsa rezultatom 2:0.

Malonogometni turnir 6 kafića prva je službena akcija u organizaciji novoosnovane Humanitarne udruge "Daj 5 od srca". U izjavi za portal Infovodice, predsjednik udruge Danijel Ferara se zahvalio svim ekipama kafića koji su sudjelovali u igri, svim gledateljima koji su došli podržati turnir te svima koji su pomogli u organiziranju turnira.

-Ponosan sam na sve članove udruge koji su pridonijeli da se ovaj turnir uspješno održi, a posebno na mlade članice udruge Nikolinu, Mirjanu i Josipu koje su pomagale od početka do kraja turnira.

Zahvalio bi se u ime udruge gostima iz Rogoznice koji su uveličali ovaj turnir, Anti Radin Mačukatu (Apaši) službenom spikeru turnira, ekipi Termiti koji su nam bili velika podrška, sucima Ervinu Vučku, Bori Šprljanu, Omeru Ređepoviću i Danijelu Storiću koji su odvojili svoje dragocjeno vrijeme za suđenje na ovom turniru, te posebnu zahvalu uputio bih Tomislavu Strikomanu, idejnom inicijatoru ovog turnira.

Također pozivam sve mještane da dođu u nedjelju na audiciju za humanitarno glazbenu manifestaciju 'Vodice traži zvizdu' i "Talentomaniju" koja će se održati od 18 sati u KC Vodice te podrže kandidate i dobro se zabave.- kazao je na kraju Danijel Ferara

Izjave nakon utakmica:
Antonio Skočić (Restaurant Reful): Za taktiku sam primijenio već isproban recept. Svaki igrač prije utakmice dobio je porciju tripica i fažola sa buncekom iz mog restorana i rezultat je pobjeda mojih veterana nad mladićima iz Angelsa.

Marko Latin Srdarić (Pizzeria Tony): Prerano smo primili tri gola što je unijelo nervozu u naše redove. U drugom poluvremenu malo smo se trgnuli ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Najbitnije je da je turnir humanitarnog karaktera i da je glavni cilj sudjelovati te dobro se zabaviti.

Joško Dunat (stručni voditelj - caffe Kju): Moje dugogodišnje iskustvo u nogometu i mlada ekipa prepuna talenta, pred kojom je svjetla budućnost bio je recept za pobjedu na ovom turniru

Nakon turnira za sve sudionike turnira i mještane Vodica organiziran je "After pary" u prostorijama MK "Okit" s početkom od 21 sat na kojem su nastupali svi poznati vodiški bendovi.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE a dio fotografija sa zadnjeg dana turnira možete vidjeti ispod:

{datsopic:1999 left}{datsopic:2003 left}{datsopic:2005 left}{datsopic:2009 left}{datsopic:2010 left}{datsopic:2012 left}{datsopic:2013 left}{datsopic:2014 left}{datsopic:2015 left}{datsopic:2016 left}{datsopic:2020 left}{datsopic:2021 left}

Pročitano 4327 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.