Petak, 23 Rujan 2022 15:43

Članovi AK „Okit – Vodice“ kao partneri na projektu „Go4SportVolunteering“ sudjelovali na kick off sastanku u Makedoniji

Članovi AK „Okit – Vodice“ kao partneri na projektu „Go4SportVolunteering“, financiranog iz Erasmus Plus programa sudjelovali su kick off sastanku u Kumanovu, Makedonija od 12.09.2022. – 16.09.2022. godine, koji je za cilj imao upoznavanje partnera koji sudjeluju na projektu, predstavljanje projekta javnosti te određivanje uloge partnera u projektu. 

Glavna tema kojom se bavi projekt „GO4Sport Volunteering“ je promicanje obrazovanja kroz sportske aktivnosti s posebnim naglaskom na razvoj vještina. Nositelj projekta je Dance Sport club Kreator DENS iz Makedonije, dok su partneri na projektu: AK „Okit - Vodice“ i Konya Bϋyϋkᶊehir Belediyespor Kulϋbϋ iz Turske. LAG More 249 je koordinator na projektu i podrška u provedbi aktivnosti AK Okit. 

Projekt traje 24 mjeseca tijekom kojih će se provesti niz aktivnosti od kojih je prva u nizu nacionalno istraživanje percepcije mladih o volontiranju u sportu. Ciljevi projekta su razumijevanje kompetencija, vještina i vrijednosti koje volonteri mogu razviti svojim angažmanom; razmjena znanja s ciljem izrade alata za male sportske klubove te promicanje suradnje između različitih dionika i lokalnih sportskih klubova.

Više informacija

  • Headline: ERASMUS Plus Sport Opurtunities
Pročitano 1085 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.