Četvrtak, 17 Listopad 2019 13:58

Brojni roditelji poslali nam pritužbe: Uskoro zabrana kretanja 'slijepom ulicom' pred ulazom u vodičku osnovnu školu zbog sigurnosti naših školaraca

Osim za stanare i dostavna vozila uskoro bi na snagu mogla stupiti zabrana kretanja automobila u ulici Mićin Stanka koja vodi na sam ulaz pred Osnovnu školu Vodice. Odgovor je to koji smo dobili od Grada nakon što smo im proslijedili više primjedbi roditelja školaraca zbog opasnosti kojoj podliježu tamo nakon što nastane 'krkljanac'. 

-    Dovoljna su dva automobila da nastane blagi kaos u toj slijepoj ulici. Vraćaju se u rikverc, a između njih se kreću prvašići. Strepim iz dana u dan i tome treba stati na kraj., kazala nam je A.S.

Zbog stanara i nekih izvanrednih situacija prilaz se ne može zatvoriti stupićima, ali zato će doći znak zabrane.

-    Bolje spriječiti na vrijeme nego kad se dogodi neko zlo. To je čista lijenost i bahatost pojedinih roditelja. Koliko pratim, mislim da su uvijek isti pametnjakovići u pitanju. Pa nitko im neće zamjeriti da na dnu ulice nakratko zaustave vozilo i puste dijete da uđe ili izađe, smatra G.T.

Krećući se tamo u vrijeme početka ili kraja nastave također se mogu čuti brojne uvrede na račun takvih vozača koje nećemo javno objaviti. 

-    Ne znam di im je pamet. Bahatost, ništa drugo. Svaki put sam na granici da ne nasrnem na nekog od njih. Apeliram da se nešto poduzme. Ne samo zbog mog djeteta, kojeg vodim za ruku do samih vrata – među ostalim upravo zbog ovoga, nego zbog druge djece koja idu samostalno. Na putu do škole su sigurniji nego tu pred školom zbog pojedinaca koji su lijeni nekoliko metara protegnuti noge, kazao je D.M.

Ne zna se točan datum kad će se postaviti službeni znak zabrane jer mora proći svojevrsnu kratku proceduru te glasanje na Gradskom vijeću.

Pročitano 4778 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.